Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Έξαλλη η οικογένεια του Τυνήσιου μακελάρη επειδή τον... σκότωσαν.Μήπως έπρεπε να τον ... κεράσουν αίμα αθώων Χριστιανών;

Έξαλλη η οικογένεια του Τυνήσιου μακελάρη επειδή τον... δολοφόνησαν!
Σε κατάσταση σοκ είναι η οικογένεια του Τυνήσιου μακελάρη, ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα στην πλατεία Πρωτομαγιάς στην περιοχή Σέστο Σαν Τζιοβάνι στο κέντρο του Μιλάνου έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία....
Δημοσιογράφος της Deutsche Welle επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αδερφό του Ανίς Αμρί. «Είμαστε σοκαρισμένοι και όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη κατάσταση» δήλωσε ο αδερφός του μακελάρη και συνέχισε τονίζοντας ότι δεν θέλει να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.
Αποτέλεσμα εικόνας για Βερολίνο μακελειό
Σύμφωνα με το Spiegel, η μητέρα του δράστη κατηγόρησε τις γερμανικές αλλά και τις ιταλικές αρχές για τον θάνατό του. «Γιατί δεν τον στείλανε στην Τυνησία; Γιατί δεν καταδικάστηκε; Γιατί δεν τον συνέλαβαν;», διερωτήθηκε και συνέχισε: «Οι υπεύθυνοι ασφαλείας στην Ιταλία και τη Γερμανία είναι συνυπεύθυνοι. Τον έπιασαν δυο τρεις φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive