Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Ισραήλ: Πρόταση που οδηγεί στην ανέγερση του Τρίτου Ναού

Ισραήλ: Πρόταση που οδηγεί στην ανέγερση του Τρίτου Ναού
Ο Yaakov Hayman, επικεφαλής της Yishai,  μιας κυβερνητικής οργάνωσης, η οποία έχει αφιερωθεί στο να επαναφέρει την εβραϊκή προσευχή στο Όρος του Ναού, το οποίο βρίσκεται υπό μουσουλμανική επίβλεψη.  Η εν λόγω οργάνωση ετοιμάζεται να καταθέσει στην ισραηλινή κυβέρνηση έναν τοπογραφικό χάρτη, προκειμένου να κτιστούν τέσσερις συναγωγές...
σε κάθε γωνία του Όρους του Ναού.  Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, την οποία επικαλείται ο Hayman, «ο Ναός του Σολομώντα καταστράφηκε εξαιτίας του μίσους μεταξύ Εβραίων. Η εβραϊκή προσευχή αποτρέπεται λόγω μίσους. Η πολιτική ατζέντα καθορίζεται από μουσουλμανική βία»  Ως εκ τούτου, ο Hayman θεωρεί πως η απάντηση σε όλα αυτά είναι ένα «ξέσπασμα αγάπης» στο Όρος του Ναού, το οποίο θα φέρει όλους τους ανθρώπους κοντά, προκειμένου να προσευχηθούν (σ.σ. στον Γιαχβέ).  «Μία συναγωγή είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση ανέγερσης του Τρίτου Ναού», εξήγησε ο Hayman.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive