Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΖΩΝΤΑΝΟΣ «Αγιος Βασίλης» από τις φυλακές δίνει ζωή σε κοπέλα

Δώρο ζωής επιφυλάσσει σε μια νεαρή που πάσχει από καλπάζουσα λευχαιμία και πρέπει να υποβληθεί επειγόντως σε μεταμόσχευση μυελού των οστών ο σωφρονιστικός υπάλληλος των Φυλακών Αλικαρνασσού Μιχάλης Σοφουλάκης! Ο «Αγιος Βασίλης» των φυλακών ενημερώθηκε για την 100% συμβατότητά του με την ασθενή και...
αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα και να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ώστε, αν όλα πάνε καλά, να προχωρήσει η μεταμόσχευση.
«Πριν από δύο χρόνια αποφάσισα να γίνω δότης μυελού των οστών για να βοηθήσω το τετράχρονο παιδί ενός φίλου, που χτυπήθηκε από λευχαιμία, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να ζήσει. Πριν από λίγο καιρό με ειδοποίησαν από το νοσοκομείο και με ρώτησαν αν θέλω να κάνω εξετάσεις, γιατί υπάρχει ασθενής με λευχαιμία που χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ ούτε στιγμή. Οι εξετάσεις έδειξαν συμβατότητα 100%. Αν όλα πάνε καλά, η μεταμόσχευση θα γίνει στην Αθήνα τις επόμενες εβδομάδες» είπε ο ίδιος στην εφημερίδα «Πατρίς».
Ο ευαίσθητος σωφρονιστικός υπάλληλος εξήγησε πόσο ισχυρό είναι το συναίσθημα που του προκαλεί η δυνατότητα να βοηθήσει να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.
«Εντονα συναισθήματα»
«Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Τώρα που είμαι στην Αθήνα βλέπω τους αρρώστους, τους ανθρώπους που πάσχουν από λευχαιμία και περιμένουν με αγωνία έναν συμβατό δότη για να σωθούν. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματά μου, είμαι πολύ φορτισμένος. Το μόνο που εύχομαι είναι να πάνε όλα καλά και να σωθεί ένας άνθρωπος» ανέφερε ο Μιχάλης Σοφουλάκης.
Τη συγκινητική πράξη του έκανε γνωστή ένας φίλος και συνάδελφός του, ο οποίος έγραψε γι' αυτήν στη σελίδα του στο facebook:
«Ο Μιχάλης είναι παλιός, καλός μου φίλος και συνάδελφος. Αν όλα πάνε καλά, η κοπέλα θα έχει τεράστιες πιθανότητες να ζήσει για το υπόλοιπο της ζωής της δίπλα στους αγαπημένους της! Ο Μιχάλης δεν θα ευχαριστηθεί, αν δει τη δημοσίευσή μου. Δεν με νοιάζει, Μιχάλη, κι ας μου θυμώσεις. Σήμερα οι λέξεις “υπερήφανος” και “ευγνώμων” είναι αδύναμες σε αυτά που νιώθω. Μιχάλη, καλή επιτυχία. Κοπελιά μου, ας είναι η τυχερή σου μέρα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive