Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Χαμός με την ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ εγκατάσταση λαθροπροσφύγων στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας «Εν κρυπτώ τους έβαλαν στο ξενοδοχείο μας» καταγγέλλει μια ιδιοκτήτρια. Διαβάστε την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Πρόεδρος της εταιρείας κ. Ρούλα Λεβέντη:

Χαμός με την εγκατάσταση προσφύγων στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας
Την ίδια ώρα που η τοπική κοινωνία στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας είναι ανάστατη για το θέμα της εγκατάστασης λαθροπροσφύγων σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής στη Λοκρίδα, η ιδιοκτήτρια του γνωστού ξενοδοχείου «Λεβέντη» ξεκαθαρίζει ότι όλα έγιναν εν κρυπτώ και χωρίς τη δική της συναίνεση....

Μάλιστα η κ. Ρούλα Λεβέντη τονίζει ότι από την πρώτη στιγμή είχε γνωστοποιήσει ότι δεν συναινεί σε κάτι τέτοιο, αφού και στο συμφωνητικό μίσθωσης αναφέρεται ρητά ότι η χρήση θα αφορούσε στη λειτουργία ξενοδοχείου γενικού και ιατρικού τουρισμού τεσσάρων αστέρων.
Διαβάστε την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Πρόεδρος της εταιρείας κ. Ρούλα Λεβέντη:
Screenshot_1(339)
Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive