Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Λαμία: Δεν έβγαλε κουβέντα ο δράστης της άγριας δολοφονίας στα δικαστήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Θώμης Κουμπούρα
Αποτέλεσμα εικόνας για Θώμης ΚουμπούραΤραγική ειρωνεία: Ο συνήγορος του δράστη έχει το επίθετο του θύματος και ονομάζεται Λεωνίδας Κουμπούρας (η συνεπωνυμία είναι εντελώς συμπτωματική). Ο 39χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα προσήχθη σήμερα στις 3:00΄ ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στα δικαστήρια Λαμίας, μαζί με τον συνήγορό του Λεωνίδα Κουμπούρα. Σύμφωνα με τα όσα είπε αμέσως μετά στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη στη 1:00'  το μεσημέρι. Αυτό έγινε για να μπορεί να ενημερωθεί ο συνήγορος του λεπτομερώς για τη δικογραφία, αφού σήμερα δεν είχε το χρόνο. Δείτε τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου Λεωνίδας Κουμπούρας....


Ταυτοποιήθηκε και το DNA του δράστη
Πέρα από την ομολογία του 39χρονου η οποία είναι λίγο περίεργη, αφού είπε «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα», οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και το DNA του δράστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες θα έχουν στη διάθεσή τους και άλλες εργαστηριακές απαντήσεις που θα "δέσουν" ακόμη περισσότερο την υπόθεση.
Ωστόσο η αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωση δεν κάνει λόγο για ομολογία, αλλά για σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του για ανθρωποκτονία και ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive