Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ …. ΑΙΣΧΟΣ! Δυστυχώς είναι αλήθεια!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δύο αστυνομικοί υπηρετούσαν εδώ και 22 χρόνια στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη

«Ειδική επιτροπή, λέει,  ασχολήθηκε με τη διαδικασία επανατοποθέτησης ενστόλων στη μάχιμη αστυνόμευση.»
-Μάλιστα…
«Η ειδική επιτροπή της ΕΛΑΣ έκανε "ξεκαθάρισμα" στις λίστες των αστυνομικών που μετέχουν στις συνοδείες επισήμων προσώπων»
-Ξαναμάλιστα…
«Σε πόρισμά της προέβλεπε ανάκληση αστυνομικών από την ασφάλεια επισήμων προσώπων ως το τέλος Σεπτεμβρίου»
-Ωραία…
 «Στην έρευνα βρέθηκαν με νέα φύλλα πορείας 700 αστυνομικοί και 80 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, προκειμένου να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση στο δρόμο και σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες»
-Ωραιότατα…
 «Μέσα σ΄αυτούς τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι δύο εξ αυτών, υπηρετούσαν μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες … στη συνοδεία της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
-Πως…;;;!!!
«Δύο αστυνομικοί υπηρετούσαν εδώ και 22 χρόνια στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη…»
-Ποιανής ρε παιδιά;;; Της Μελίνας;;; Της πεθαμένης;;;
«Οι δύο αστυνομικοί είχαν "ξεχαστεί" στη φύλαξη-συνοδεία της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, η οποία απεβίωσε 22 ολόκληρα χρόνια πριν, το 1994»
- «Είχαν ξεχαστεί;;;» Τι πα’ να πει… «είχαν ξεχαστεί»;;;
«Έτσι μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, υπηρετούσαν στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη μόνο στα χαρτιά, εισπράττοντας μόνο τον μισθό τους»
-«Υπηρετούσαν…;;;» Και… πληρώνονταν;;; Και μετά;;; Θα γίνει κάποια εξέταση για το πώς ακριβώς έγινε και «ξεχάστηκαν», από τους προϊσταμένους τους και το υπέροχο αυτό Κράτος;;; Για πες…
«Μόλις διαπιστώθηκε αυτό, οι δύο ένστολοι έλαβαν φύλλα πορείας για άλλες υπηρεσίες.»
  Κατάλαβες φίλε μου καλέ;;; Δεν πήγαν σπίτι τους «συντετριμμένοι», όταν επιτέλους έμαθαν τα δυσάρεστα για την Μελίνα.    Ό ο ο ο ο ο χ  ι…
Ούτε αυτοί, ούτε οι προϊστάμενοί τους… Αντί να λάβουν μία ξερή απόλυση ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ χωρίς αποζημίωση, έλαβαν όλοι μαζί θέση για το ΕΦΑΠΑΞ. Γιατί, όπου να ‘ναι βγαίνουν και στη σύνταξη… Και έλαβαν όλοι μαζί και φύλλο πορείας για άλλες υπηρεσίες… Για τη φύλαξη του Ευάγγελου Γιαννόπουλου μάλλον. Και βεβαίως, ούτε και που θα ασχοληθεί κανείς για το πώς συνέβη αυτό το «απίστευτο και όμως ελληνικό θαύμα» και να αποδώσει τις ευθύνες όπου αναλογούν… Το να κληθούν να εξηγήσουν πως συνέβη αυτό το «θαύμα» και τα άλλα «θαύματα» στη Μπανανία ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι προϊστάμενοι και πολιτικοί προϊστάμενοι των 22 αυτών ετών, είναι εκτός συζήτησης. Αλλά και να λογοδοτούσαν, θα χρειαζόταν μια ζωή ολόκληρη για να τελεσιδικήσει το όλο θέμα και να… αποφανθεί η Δικαιοσύνη για το πόσο Μπανανία τελικά είμαστε… 
  

Κύριε Στούπα και καλοί φίλοι, όταν μάθαμε ότι το ΕΣΥ κάλυπτε νοσήλια για δάγκωμα από ΚΑΓΚΟΥΡΟ για 40 χρόνια, είπαμε «καλά, τώρα το τερματίσαμε».
Κύριε Στούπα και καλοί φίλοι, όταν μάθαμε ότι το ΕΣΥ κάλυπτε νοσήλια για δάγκωμα από ΚΑΓΚΟΥΡΟ για 40 χρόνια, είπαμε «καλά, τώρα το τερματίσαμε».
Όταν ακούσαμε για τη «δεύτερη ευκαιρία» που δίνει το ελληνικό Δημόσιο Τέρας στους πλαστοπτυχιούχους αντί απόλυσης χωρίς αποζημίωση, τα ίδια.
Ε, κάναμε λάθος. Δεν τερματίζεται ποτέ. Η Κρατική παράνοια δεν γιατρεύεται. Η δημοσιουπαλληλική συμμορία των αργόμισθων είναι κυρίαρχη και ο «δομικός εξορθολογισμός του Δημοσίου» είναι απλά ένα ανέκδοτο για να κοροϊδεύουμε τους κουτόφραγκους και τους εαυτούς μας.

1 σχόλιο:

  1. Είναι μυστικά τα ονόματα αυτών των αστυνομικών και των προϊσταμένων που τους κάλυπταν; Όχι βεβαίως ότι είναι απίθανο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο στη μπανανία που ζούμε, αλλά καλό είναι, απ' την άλλη, να μην δημιουργούμε ή να μην ανακυκλώνουμε "ειδήσεις" απ' το πουθενά. Αν θέλουμε να διορθωθεί κάτι, οφείλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ώστε να μπορούμε να ζητήσουμε την καταδίκη των ενόχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive