Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Η "ΚΟΥΤΣΗ" και ΑΓΥΡΙΣΤΗ ΡΟΔΑ "ΠΑΡΕΣΥΡΕ" και ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ τον Τεντόμα. ΒΙΝΤΕΟ το ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΑΣ

Παραίτηση Τεντόμα μετά το φιάσκο με τη ρόδα στο Σύνταγμα
Παραιτήθηκε από πρόεδρος του τομέα Πολιτισμού,  Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ο Χρήστος Τεντόμας,

μετά το φιάσκο με την ρόδα στο Σύνταγμα, που τελικά ουδέποτε λειτούργησε...
και μετά από σημερινή απόφαση απομακρύνεται από το σημείο. Ο Χρήστος Τεντόμας υπέβαλε την παραίτησή του στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος την έκανε δεκτή. 

Την παραίτησή του από πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, που είναι υπεύθυνος για τις εορταστικές εκδηλώσεις, υπέβαλε ο Χρήστος Τεντόμας, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λευτέρη Παπαγιαννάκη, ο οποίος το ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1.
Όπως είπε ο κ. Παπαγιαννάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, ανέλαβε τις ευθύνες του και έχει υποβάλει την παραίτησή του στο δήμαρχο κ. Καμίνη.]



Όλα αυτά στον απόηχο του θέματος που δημιουργήθηκε με την Ρόδα στο Σύνταγμα.

Το ξήλωμα της Ρόδας, και την απομάκρυνσή της από το Σύνταγμα, ζήτησε νωρίτερα από την ιδιοκτήτρια εταιρεία ο Γιώργος Καμίνης.

Την ίδια στιγμή, κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την επικινδυνότητα της Ρόδας διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών.

1 σχόλιο:

  1. Η έλλειψη διαφάνειας έριξε τις μάσκες στον Δήμο Αθηναίων, μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για την έλλειψη διαφάνειας στις οικονομικές του συναλλαγές.

    Παρέμβαση του Προϊσταμένου Εισαγγελέα Πρωτοδικων Ηλια Ζαγοραίου εντός των επομένων ωρών κατά του Δημάρχου Αθηναίων για τις ευθύνες του ως προς το αν έθεσε σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια καθώς και το ενδεχόμενο οικονομικού σκανδάλου κατά την απευθείας ανάθεση του Πρωτοχρονιάτικου εορτασμού με κόστος που ξεπερνάει τα €170.000.

    Ρόδα είναι και μιζάρει και ο εισαγγελέας τα Ντοροκοπρόσκυλα τρομάζει …

    0 Τεντόμας είναι εκπαιδευμένο Ντοροκοπρόσκυλο και ακολουθεί κατά βήμα τις αρπαχτικές πολιτικές που εφάρμοζε η χουβαρντού Ντοράκουλα στο Σύνταγμα με τις Χριστουγεννιάτικες καραμελλοπαράγκες που έστηνε άνευ διαγωνισμού.

    Υπενθυμίζετε:(…Να παραπεμφθούν σε δίκη 15 πρώην διοικούντες και διευθύνοντες του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» την περίοδο 2003-2010 κι ένας γνωστός επιχειρηματίας ( ο Γριβέας ) εισηγείται ο εισαγγελέας Δημήτρης Ασπρογέρακας, προκειμένου να δικαστούν για αδικαιολόγητη σπατάλη εκατομμύριων ευρώ που διατέθηκαν σε πανάκριβα δώρα, μακρινά ταξίδια και φανταχτερές εκδηλώσεις… )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive