Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!ΣΟΚ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ…!!! ΑΝΔΡΑΣ ΒΙΑΣΕ ΣΚΥΛΟ και ΓΑΤΑ…!!! ΟΤΑΝ τον ΒΡΟΥΝ να μας ΠΟΥΝ και την ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ του…!!!

Το περιστατικό που καταγγέλλεται ότι έλαβε χώρα στην περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου προκαλεί οργή και αποτροπιασμό.  Σύμφωνα με μέλη της Ομάδας Mesara Cares-Εθελοντές Φιλόζωοι Τυμπακίου, άτομο με πραγματικά “αρρωστημένο μυαλό” βίασε ένα γέρικο σκυλί...
που τριγυρνάει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.  Έκπληκτοι πολίτες που έτυχε να αντιληφθούν τι συνέβη με τον “άρρωστο” άνδρα, δεν έκαναν το παραμικρό για να βοηθήσουν το άτυχο ζώο, εκτός από γιατρούς του νοσοκομείου, που έσπευσαν να το βοηθήσουν.  Στην καταγγελία του συλλόγου αναφέρεται:  «Σήμερα το απόγευμα (σημ. 10 Δεκεμβρίου) ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα τραγικό, απεχθές και λυπηρό γεγονός που, μεταξύ άλλων, πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις σε τι κοσμο μεγαλωνουμε τα παιδια μας.  Για να καταλαβετε τι εννοω θα παρω την ιστορια απο την αρχη. Βρεθηκαμε στο Παγνη, στο Ηρακλειο Κρητης οταν τυχαια ακουσαμε σε μια συζητηση, οτι χτες το βραδυ μια γερικη σκυλιτσα, που ζει χρονια στον προαυλιο χωρο Πανεπιστημιακου νοσοκομειου ,βιαστηκε απο εναν (ας μην τον χαρακτηρισω).  Το μονο παραλογο δεν ειναι αυτο. Το παραλογο ειναι οτι εγινε νωρις το βραδυ, πολλοι ανθρωποι ηταν στο μπαλκονι και ,ενω ακουγαν το αμοιρο το ζωο να ουρλιαζει και να κλαιει απο τους πονους, ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν πηγε κοντα να κανει κατι. Μιλαμε για αποσταση 200μ, ηταν ακριβως απεναντι τους.  Οταν ρωτησα: Mα γιατι, αφου ηταν τοσο κοντα δεν πηγε κανεις? Η απαντηση ηταν: Ε του φωναζαμε : Tι κανεις εκει? Μολις ,λοιπον , ο ανωμαλος τελειωσε, τοτε αποφασισαν να πανε να δουν τι εγινε.Η σκυλιτσα αιμορραγουσε και καποιοι γιατροι (να ειναι καλα) την καθαρισαν απο τα αιματα και τη φροντισαν οσο μπορουσαν.  Και ρωταω εγω με το φτωχο μου το μυαλο: Eπρεπε να ολοκληρωθει ο βιασμος για να παει καποιος? Τοσοι θεατες στα μπαλκονια θεωρησαν οτι εκαναν το χρεος τους φωναζοντας τι κανει εκει? Δηλαδη τι περιμεναν? Απαντηση? ΕΝΑΣ δεν βρεθηκε να παει να τον τρομαξει? Και αν φοβοταν (πραγμα λογικο, μπορει να ειναι τρελος) γιατι κανεις δεν καλεσε την αστυνομια οσο το ζωο ΟΥΡΛΙΑΖΕ απο τους πονους?  Νιωθω αηδια για την τοση απαθεια και αδιαφορια προς τους αλλους , ειτε ειναι ανθρωποι ειτε ειναι ζωα. ΣΗΜΕΡΑ ενα ΣΚΥΛΙ , ΑΥΡΙΟ ενα ΠΑΙΔΙ»”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive