Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ!!. Η Μαντόνα με την «Ευτέρπη» στην πλάτη Η ιδιαίτερη εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ έκανε τα φλας να αστράψουν



Η Μαντόνα με την «Ευτέρπη» στην πλάτη
«Γυναίκα της Χρονιάς» αναδείχθηκε η Μαντόνα στα βραβεία Billboard και η βασίλισσα της ποπ έκανε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση και μάλιστα με ελληνική νότα. Η τραγουδίστρια έκανε όλα τα φλας να αστράψουν, την ώρα που περπατούσε στο κόκκινο χαλί. Στη συνέχεια...
γυρνώντας την πλάτη της στους φωτογράφους, η Μαντόνα έδειξε το ιδιαίτερο σακάκι που φορούσε.
Στο πίσω μέρος του έγραφε στα ελληνικά «Ευτέρπη» με κεφαλαία γράμματα. Η επιλογή φυσικά και δεν είναι τυχαία, καθώς η Ευτέρπη ήταν η μούσα της μουσικής.
Η Ευτέρπη ήταν μία από τις Μούσες, τις κόρες της Μνημοσύνης, με πατέρα τον Δία. Αποκαλούμενη η Δωρήτρια της Ευχαρίστησης, όταν αργότερα οι ποιητές όρισαν ρόλους σε κάθε μία από τις Μούσες, αυτή ήταν η μούσα της Μουσικής, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία.
MADONNA1MADONNA2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive