rottating banner

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Αυτή η «αριστερά» έχει πεθάνει τελεσίδικα! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!)


Του Θύμιου Παπανικολάου
Κατά κανόνα οι μεγάλες απάτες κρύβονται πίσω από ωραίες λέξεις… 
Μία από αυτές τις «ωραίες» λέξεις, με θετική και συναισθηματική φόρτιση, είναι η «ενότητα της αριστεράς»!!! 
Δεκαετίες τώρα μας καταδυναστεύει η «κατηγορική προσταγή»: «Η ενότητα της αριστεράς».
Δεκαετίες τώρα πολλοί είναι εκείνοι που κερδοσκοπούν εκλογικά πάνω στη διάσπαση της αριστεράς… Φυσικά πάντα αποκρύπτεται το «προϊόν» της... συντελούμενης «ενότητας της αριστεράς»...Να θυμίσουμε κάποιες κομβικές στιγμές από τις «ενότητες» της αριστεράς: 

α). 1989: «Ενότητα» που γέννησε το έκτρωμα της συγκυβέρνησης του Τζαννή Τζαννετάκη… 

β) ΣΥΡΙΖΑ: «Ενότητα» πολλών δυνάμεων της αριστεράς δεν ήταν και το καιροσκοπικό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ; 

Πού κατέληξε αυτή η «ενότητα»; Στη σημερινή κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ… 

Και στις δύο κομβικές «ενότητες» (εκλογικές και εξ ορισμού καιροσκοπικές), η αριστερά λειτούργησε σαν σωσίβιο του καθεστώτος: Στην πρώτη (1989) νομιμοποίησε τη μοχθηρή επέλαση του νεοφιλελευθερισμού (Μητσοτάκης), στη δεύτερη «ξέπλυνε» τα μνημόνια, νομιμοποίησε τη νέα αποικιοκρατία και αποτέλεσε την κυβέρνηση των εκτελεστών του 4ου Ράιχ για να δώσει τις «χαριστικές βολές» στην ελληνική κοινωνία και το λαό της… 

Όπως, λοιπόν, με πρόσχημα τις λέξεις «δημοκρατία», «ελευθερία», «ανθρώπινα δικαιώματα», «πλουραλισμός» κ.λπ έχουν διαπραχτεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα,έτσι και με την «ενότητα της αριστεράς» έχουν διαπραχτεί εξίσου μεγάλα εγκλήματα… 

Η ΕΝΟΤΗΤΑ της αριστεράς ξεκινά ΠΑΝΤΑ από την ΑΦΕΤΗΡΙΑ και τις ΑΝΑΓΚΕΣ του εργατικού και λαϊκού κινήματος: Από τις αφετηριακές μορφές της ΔΡΑΣΗΣ, της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και της ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ του επαναστατικού κινήματος στη ΒΑΣΗ του. 

Η εκλογική ενότητα προϋποθέτει την ενότητα στη βάση και αποτελεί έκφραση αυτής της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ενότητας στη δράση… 

Προϋποθέτει ζωντανό ΚΙΝΗΜΑ και όχι κόμματα και οργανώσεις που ταυτίζουν τον εαυτό τους με το ΚΙΝΗΜΑ… 

ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ μαζικού, ζωντανού και οργανωμένου λαϊκού κινήματος και οι «αριστεροί», κάθε απόχρωσης, θορυβούν και δημαγωγούν περί «ενότητας της αριστεράς». 

ΟΛΟΙ αυτοί οι «αριστεροί» δημοκόποι περί «ενότητας» δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στις συνδικαλιστικές παρελάσεις και τα σώου που δίνουν και φωνασκούν για της «ενότητα της «αριστεράς» και τα «αντιμνημονιακά μέτωπα». 

Δεν είναι ικανοί να οργανώσουν στοιχειωδώς τη λαϊκή ΟΡΓΗ, δεν είναι ικανοί να πείσουν στοιχειωδώς τις κατεστραμμένες και απελπισμένες εργατικές και λαϊκές μάζες, προκαλούν ακόμα και την αηδία τους (αυτό δείχνουν τα ανύπαρκτα εκλογικά ποσοστά τους) και όμως φλυαρούν περί «ενότητας» και «μετώπων», χωρίς …στρατό:το εργατικό και λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ. 

ΟΛΗ αυτή η μυθολογία περί «ενότητας» και «αντιμνημονιακών συσπειρώσεων» έχει καθαρά εκλογικό χαρακτήρα, συνακόλουθα αποτελεί μια ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ,όπως όλες οι προηγούμενες «ενότητες»… 


Καθαρά εκλογικά, δηλαδή οπορτουνιστικά θέτουν το ζήτημα της «ενότητας» και των «μετώπων». 

Και αυτό φαίνεται ολοκάθαρα και στις εκλογικές καιροσκοπικές «συσπειρώσεις» του πολιτικού συνονθυλεύματος που λέγεται : «Λαϊκή Ενότητα» (ΛαΕ). 

Για  την εκλογική τους ζωή και ύπαρξη αγωνίζονται όλοι αυτοί που εμπορεύονται τη λαϊκή ενότητα και ΟΧΙ για την ΥΠΑΡΞΗ, ανάπτυξη, οργάνωση και ενότητα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. 

Αυτή η ανάγκη για να υπάρξουν ξανά και να παίξουν εκλογικά(κοινοβουλευτικός κρετινισμός) τους οδηγεί στο να ξαναπαπαγαλίζουν τις ίδιες «φόλες» του ΣΥΡΙΖΑ, περί «αντιμνημονιακών συσπειρώσεων» και τα ίδια κλισέ περί «ενότητας» της «αριστεράς». 

Ένα συνονθύλευμα καιροσκόπων που αγωνίζεται να εισέλθει στη Βουλή,χρησιμοποιώντας όλα τα τεχνάσματα της «αριστερής» εμπορίας και της κοινοβουλευτικής ΑΠΑΤΗΣ: των καιροσκοπικών πολιτικών και των εκτρωματικών προσμίξεων… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive