Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΑ. Τελειώνουν την "σφηκοφωλιά" των ισλαμιστών στο Χαλέπι

Τελειώνουν την "σφηκοφωλιά" των ισλαμιστών στο Χαλέπι
Οι επιτυχίες του συριακού στρατού είναι αλλεπάλληλες.  Εξ ανατολής έρχονται τα χτυπήματα του στρατού του Άσαντ στους ισλαμιστές με την επιχείρηση που συντελείται εδώ και μερικές βδομάδες να έχει κατατροπώσει τους αντάρτες σε μεγάλο μέρος της πόλης...
 Μέχρι πρότινος η συστηματική απουσία συριακών στρατευμάτων από τις συνοικίες προκαλούσε την ανασύνταξη των ανταρτών, μη μπορώντας να καταστούν ελέγξιμοι από τον Άσαντ.  Ωστόσο στην επιχείρηση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και πολλοί την παρομοιάζουν με την κίνηση του "πύθωνα όταν σφίγγει τα θύματά του", τα στρατεύματα του Άσαντ έχουν αποκόψει όλες τις διόδους διαφυγής και ανασύνταξης, αναγκάζοντάς τους μέχρι και να παραδοθούν.  Είναι ενδεικτικό πως μόνο το τελευταίο 24ωρο 647 αντάρτες παραδόθηκαν στις κυβερνητικές δυνάμεις, με τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας να πέφτει ξανά στα χέρια του Άσαντ.

1 σχόλιο:

  1. Αντε ,στειλτε οσα ισλαμοπαρασιτα εχουν απομεινει στην Ελλαδα γιατι η συμμορια που κυβερναει (και ειδικα τα θυληκα της) δεν ειναι ακομα ικανοποιημενη.Εχει γεμισει η Ελλαδα απο πουσταρες,λεσβιες,και καθε λογης ανωμαλους-ες πεινασμενους/ες που ψαχνουν για φτηνο κρεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive