Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Νέα βομβιστική επίθεση στην Τουρκία. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ


Εκρηξη σε λεωφορείο στην  Καισάρεια της Τουρκίας σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Η επίθεση σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης 5-6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Ο κρότος, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ήταν εκκωφαντικός. Οι πρώτες πληροφορίες...
κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες.  
Έκρηξη σε λεωφορείο στην Τουρκία με πολλούς τραυματίες - ΤΩΡΑ
Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο για να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους διακομίσουν στο νοσοκομείο. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για νέα τρομοκρατική επίθεση. 
Ήδη οι αρχές ασφαλείας έχουν προχωρήσει στην λήψη περιοριστικών μέτρων στην περιοχή και ξεκινά η διερεύνηση για τον εντοπισμό των δραστών. 
Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το λεωφορείο μετέφερε στρατιώτες και για αυτό το λόγο αποτέλεσε στόχο. Η Hurriyet αναφέρει ότι η έκρηξη προκλήθηκε σε όχημα το οποίο προσέγγιζε το λεωφορείο. 

Δείτε εδώ εικόνα από το σημείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive