Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ξανθός, ο Πολάκης και η Φράγκου, η χασαποτριάδα της σφαγής ! Γράφει ο Κρίτων Δ. Ιακώβου

Αγαπητοί χειμαζόμενοι, πλην όμως αγωνιζόμενοι Μπλοκοσφαιρίτες του για λίγο ακόμη Τσιπριστάν.  Ας κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή. Τα τσιπροκατσαπλιοσυριζόνια εντός ολίγου πέφτουν  όχι πάνω σε αφρολέξ, αλλά σε γαϊδουράγκαθα ! Έσκαψαν ...
το λάκκο πολλών αθώων και μη, τώρα έφτασε η ώρα να δρέψουν τους καρπούς των πράξεών τους. Τώρα θα γευτούν τα πικράγγουρά τους στη γούβα με τις έχιδνεςΕίχα αναρτήσει προσφάτως σε διάφορα μπλογκς μια πολυσέλιδη δημόσια αναφορά μου για την πολιτική μου δίωξη από το ψευτοαριστερό συριζαϊκό μόρφωμα. Είναι βέβαιο ότι ελάχιστοι, όπως είναι φυσικό, μπόρεσαν να διαβάσουν την ογκώδη αυτή δήλωση.
    Για το λόγο αυτό σκέφτηκα να παραθέσω ένα μικρό σχετικά εδάφιο από το μακροσκελές κείμενο, που αφορά στην περίφημη Κάλλη (Καλλιόπη) Φράγκου, την κατ’ ανάθεση Διευθύντρια Προσωπικού του Υπουργείου Υγείας και ταυτοχρόνως Πρόεδρο του Συλλόγου των Υπαλλήλων. Η εν λόγω κυρία είναι αυτή που είχε δουλέψει «σκληρά» – πριν εκλεγεί η για πρώτη φορά Αριστερά – για να προετοιμάσει το έδαφος εντός του Υ.Υ. για την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτή που έκανε τη συνδικαλιστική συριζαϊκή λάντζα για την προετοιμασία της συριζοποίησης των υπαλλήλων. Μάλιστα είχε φέρει προεκλογικά συριζαϊκό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Νίκο Παππά και είχε ενημερώσει τους υπαλλήλους και προλειάνει το έδαφος για να είναι ομαλή η επίσκεψή του στο Υπουργείο.
    Θα σας αναφέρω συνοπτικά το μέρος της πορείας του πασοκογενούς συριζαϊκού θηλυκού χαμαιλέοντος, που με αφορά :
    «Πριν από την ανάκληση άσκησης των καθηκόντων μου και τη θέση μου σε δυνητική αργία, το Δ.Σ. του Συλλόγου των Υπαλλήλων του Υ.Υ. με διέγραψε παρανόμως από μέλος του, παραβαίνοντας το Καταστατικό που ορίζει ότι απαιτείται για μια τέτοια πράξη σύγκληση και απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
Σας παραθέτω ένα κείμενο που αναρτήθηκε στο site http://www.stoxos.gr/2015/12/blog-post_4798.html, που δεν είναι δικό μου, και που αφορά στις αντικαταστάσεις τμηματαρχών και διευθυντών και τοποθετήσεις άλλων (μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η κ. Καλλιόπη Φράγκου) με απολύτως αδιαφανή και κομματικά κριτήρια.
    «Πρώτη φορά Αριστερά. παραμονή πρωτοχρονιάς με πογκρόμ εναντίον υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας
    Μεταφέρουμε από αναγνώστη του «Στόχου»:
    Παραμονή πρωτοχρονιάς, χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή λευτεριά στην Πατρίδα.
    Παραμονή πρωτοχρονιάς λίγες ώρες πριν φύγουν οι εργαζόμενοι από το Υπουργείο Υγείας για το πρωτοχρονιάτικο βράδυ το μόρφωμα που διοικεί το Υπουργείο Υγείας θεώρησε σκόπιμο να βγάλει τα εσώψυχα του, την ελεεινή υστεροβουλία του και την απύθμενη κακία του και να ανακοινώσει με περίσσια αλαζονεία καρατομήσεις προϊσταμένων και διευθυντών που δεν πρόσκεινται στην πρώτη φορά Αριστερά. Απίστευτη σφαγήπολιτικό πογκρόμ την τελευταία ημέρα του χρόνου. Πρωτομάστορας και σκευωρόςτων διώξεων αυτών μια πρώην αρχιπρασινοφρουρός και πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Υπουργείου Υγείας η περιβόητη Φράγκου Καλλιόπη. η αδυσώπητη πρασινοφρουρός αφού έκοβε και έραβε επί Πασόκ, ήταν χαϊδεμένη και προκλητικά ευνοημένη επί ΝΔ πέρασε έγκαιρα στην πρώτη φορά Αριστερά και συνεχίζει να λυμαίνεται τον χώρο του Υπουργείου Υγείας.
    Στις θέσεις των διωγμένων διευθυντών και προϊσταμένων τοποθετήθηκαν με απόλυτα κομματικά κριτήρια χωρίς καμία αξιολόγησηάνθρωποι του κόμματος.
    Η «αξιότιμη κυρία» Κ. Φ., φανατική συριζαία, πλέον καπέλωσε για τον εαυτούλη της τη θέση της διευθύντριας προσωπικού με ανάθεση χωρίς να είναι περίοδος κρίσεων. Η εν λόγω κυρία ουδέποτε είχε διατελέσει διευθύντρια, πράγμα που καθιστά άκρως φωτογραφική και παράνομη την «ανάθεση» και τοποθέτησή της με απόλυτα αναξιοκρατικά και κομματικάκριτήρια.
    Πως τοποθετήθηκε διευθύντρια η εν λόγω κυρία, τι στιγμή που δεν είχε ποτέ αξιολογηθεί και τοποθετηθεί με κρίση ως προϊσταμένη ;
    Γιατί τοποθετήθηκε στο νευραλγικό αυτό πόστο ένα κομματικό και χωρίς προσόντα άτομο; Σε ένα πόστο που θα έχει πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία και στους φακέλους των εργαζομένων; Ένα άτομο που απειλεί και εκφοβίζει μήνες τώρα το προσωπικό; Και το πιο απίστευτο και προκλητικό !
    Οι παραπάνω διώξεις δεν αιτιολογούνται, πράγμα που αντίκειται στο εργατικό δίκαιο και σε βασικές αρχές της δημόσιας διοίκησης, όπως της αναλογικής ισότητας, της αμεροληψίας, της χρηστής διοίκησης καθώς και της αρχής της αιτιολόγησης των διοικητικών πράξεων. Με ποια αξιολόγηση και βάσει ποιου επαγγελματικού κριτηρίου καθαίρεσαν όλους αυτούς τους ανθρώπους από τα καθήκοντά τους;
    Ήσαν ανίκανοι; Έχουν έστω και την παραμικρή αντικειμενική αιτιολογία;
    Ή μήπως ήσαν ενέργειες εκδικητικές και υστερόβουλες ;
    Σημειωτέον ότι, τις αναθέσεις αυτές με απίστευτη προκλητικότητα δεν τις ανήρτησαν στη «διαύγεια», όπως προβλέπεται από το νόμο περί διαφάνειας.
    Θα μου πείτε, ποιος έχασε τη διαφάνεια για να τη βρει ο Σύριζα ;»
    Σας αναφέρω παρακάτω τα παραπτώματά μου, βάσει των οποίων αρχικώς αποφάσισαν την άρση άσκησης των καθηκόντωνμου και κατόπιν τη θέση μου σε δυνητική αργίαεπ’ απειλή απόλυσης.
    Στις αναρτήσεις μου στους πίνακες ανακοινώσεων του Υ.Υ. «υπογράμμιζα» ότι οι αξιωματούχοι του Υ.Υ. αντί να υπηρετούν τον Ελληνικό λαό αποδομούν συστηματικά το Ε.Σ.Υ. και μετατρέπουν σταδιακά το Υπουργείο Υγείας των Ελλήνων σε Υπουργείο Υγείας μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. (Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, σε λόγο που εκφώνησε κατά τη διάρκεια της εορτής για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αναφέρθηκε σε όσους διαμαρτύρονται για τον κατακλυσμό της Ελλάδας με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και τηνπαροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σ’ αυτούς εις βάρος των Ελλήνων και τους χαρακτήρισε ρατσιστές και φασίστες.)
    Η κατ’ ανάθεση Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας και Πρόεδρος του Συλλόγου των υπαλλήλων κ. Καλλιόπη Φράγκου με χαρακτήρισε στη καταγγελία της, ρατσιστήσεξιστή και χυδαίο,  με αποτέλεσμα να τεθώ σεαργία για το αδίκημα τηςαπρεπούς και ανάρμοστης συμπεριφοράς που μπορεί να επισύρει την απόλυση (προηγουμένως με διέγραψαν από μέλος του Συλλόγου των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας, παρακάμπτοντας τον κανονισμό του καταστατικού που προβλέπει σύγκληση και απόφαση της Γενικής Συνέλευσης), κυρίως για μια φωτογραφία (που είχε αναρτηθεί σε πίνακες ανακοινώσεων του Υπουργείου Υγείας) στην οποία απεικονίζεται μια γυναίκα με μουσουλμανική μαντήλα, ντυμένη (όχι γυμνή, το τονίζω γιατί η Φράγκου διέδιδε ψευδώς στο Υπουργείο, συκοφαντώντας με, ότι τάχα ήταν γυμνή) με φόρμα γυμναστικής σε στάση γιόγκα με γραμμένα τα ακόλουθα : «Στο Σχιστό σε ειδυλλιακό περιβάλλον γίνονται σεμινάρια αναρχοαπλυτοαριστερίστικηςτζιχαντιστικής επαναστατικής γυμναστικής, χοτ γιόγκαδιαλογισμούυπνωτισμού και υπερβατικής αριστερόχειρης αυτοϊκανοποίησης».
    Για αντίποινα, προκειμένου να με τρομοκρατήσουν, τρεις φορές «άγνωστοι» εισέβαλαν στο γραφείο μου, έσκισαν τις αφίσες που είχα κολλήσει, έσκισαν εικόνες Αγίων της Ορθόδοξης Πίστεώς μας και έκλεψανπροσωπικά μου αντικείμενα. Επίσης, επανειλημμένως με απειλούσαν ότι αν δεν σταματούσα τις αντικυβερνητικές αναρτήσεις θα με έκαναν «μαύρο στοξύλο» ή θα με σκότωναν.
    Στο γραφείο μου υπάρχουν χριστιανικές εικόνες (όσες γλίτωσαν από το αντίθεο μένος τους), προσωπικά μου αντικείμενα και αρκετά πορίσματά μου. Με εντολή του Υπουργού κλείδωσαν το γραφείο μου και μου απαγόρευσαννα εισέρχομαι στο Υπουργείο πριν από τις 12 το μεσημέρι (την ημέρα που πληροφορήθηκα την εντολή του Υπουργού με συνόδευσε αστυνομικός μέχρι την τουαλέτα στο ισόγειο του Υπουργείου και αποχώρησα ευθύς αμέσως).
    Με χαρακτήρισαν στις επιστολές που εστάλησαν στην Δ.Φ., σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες και στην οικία μου, επικίνδυνο για το Δημόσιο συμφέρον, ρατσιστή, σεξιστή και χυδαίοεπειδή διαμαρτυρήθηκα για τον ρατσισμό των Κυβερνώντων εναντίον των Ελλήνων. Με άλλα λόγια, οι ρατσιστές, οι διεστραμμένοι, οι χυδαίοι και οι άκρως επικίνδυνοι για την Ελληνορθόδοξη Ελλάδα με στοχοποίησαν και μετέθεσαν επάνω μου τα χαρακτηριστικά της δικής τους προσωπικότητας. Οι κ.κ, Φράγκου και Μιχάκου προπαγανδίζουν μεθοδευμένα τις ιδεοληψίες του αμερικανοσταλινισμού (πολιτική ανοιχτών συνόρων, στρατιωτικός αφοπλισμόςεθνοκτόνος διεθνισμόςνομιμοποίηση της παρανομίας, της λαθρομετανάστευσηςαφανισμός της Ορθόδοξης Εκκλησίας κ.λπ.). Για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο κόμμα αμείφθηκαν δεόντως, λαμβάνοντας θέσεις προϊσταμένων κατ’ ανάθεση, ενώ ο γράφων που είναι κάτοχος διδακτορικού με μεταδιδακτορικές σπουδές, με δημοσιεύσειςστα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, με συνεργασίες με φημισμένους ξένους επιστήμονες, με πενταετή προϋπηρεσία σε δικό του φαρμακείο και με δεκαετή θητεία ως υγειονομικός επιθεωρητής όχι μόνο παραμένει απλός υπάλληλος, αλλά και τέθηκε σε αργία με απόφαση του Π.Σ. για παράπτωμα που μπορεί να επισύρει την οριστική παύση.
    Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι στις αρχές του 2016, κι ενώ δεν συγκαλείτο μέχρι τότε γενική συνέλευση για τα πολύ σημαντικά θέματα που ταλανίζουν τους υπαλλήλους- πραγματοποιήθηκε συνέλευση στην αίθουσα των συνελεύσεων του Υπουργείου Υγείας για τη λειτουργία του Γυμναστηρίου για τους υπαλλήλους του Υ.Υ. Παράλληλα όμως κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, διδάχθηκαν γιογκικές αναπνοές και υπνωτισμόςαπό Έλληνα ειδικό της «γιόγκα» και Ιαπωνικής καταγωγήςδασκάλα της «γιόγκα». Θεωρώ ότι προϊούσης της τραγικής οικονομικής κατάστασης της χώρας με εκατομμύρια Έλληνεςπολίτες άνεργους και ανασφάλιστους, η διδασκαλία «γιόγκα» και υπνωτισμού σε αίθουσα του Υπουργείου Υγείας, που θα έπρεπε να χρησιμεύει για τη διοργάνωση ημερίδων και συνελεύσεων για την επίλυση των τραγικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αποτελεί προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά για τον Ελληνικό λαό και άπρεπη και ανάρμοστη συμπεριφορά για τους υπαλλήλους του Υ.Υ. Επιπροσθέτως η «γιόγκα» είναι μία φυσική, νοητική και ψυχική πρακτική ή μαθητεία που προέρχεται από την Ινδία. Ως χριστιανός Ορθόδοξος ενοχλήθηκα από την προώθηση σημείων της Ινδουιστικής θρησκείας σε χώρο του Υπουργείου Υγείας. Στη χώρα μας επικρατούσα θρησκεία είναι η Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία βάσει του Συντάγματος – μέχρι, ενδεχομένως, να αναθεωρηθεί- και επίσης υπάρχει ανεξιθρησκία. Επομένως η οποιαδήποτε προώθηση τέτοιων καταστάσεων σε συνελεύσεις δημοσίων υπαλλήλων σε αίθουσα του Υπουργείου Υγείας συνιστά πλάγιο προσηλυτισμόπροσβολή και ασέβεια εναντίον των Ορθόδοξων Χριστιανών.
    Ένα άλλο γεγονός που ενόχλησε σφόδρα την κ. Κ. Φράγκου ήταν η διαμαρτυρία που εξέφρασα για την σταδιακή κατάργησητων κατασκηνώσεων των υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας του Αγίου Ανδρέα, λόγω της μετακίνησης λαθρομεταναστών σε αυτές».  (Τότε υπήρχε η πρόθεση-απόφαση εκ μέρους της ηγεσίας να κατασκηνώσουν τα ελληνόπουλα μαζί με  τα  αλλοεθνή μουσουλμανόπαιδα, αλλά συνάντησαν ανυπέρβλητα εμπόδια και ματαίωσαν το δόλιο σχέδιό τους).
    Η εν λόγω Πασοκοσυριζοδιευθύντρια και Πρόεδρος φαίνεται ότι άσκησε και συνεχίζει να ασκεί μεγάλη επιρροή στα κατσαπλιοπαλουκάρια της Ηγεσίας του Υπουργείου, στον μουλωχτό Ξανθό και στον σωματοφύλακά του τον Πολάκη. (Μάλιστα, ο τελευταίος είχε έρθει στο γραφείο μου για να μου πουλήσει σφακιανίτικο τσαμπουκά και να με φοβερίσει λέγοντάς  μου ότι : «Απαγορεύεται να είσαι εδώ, εφόσον διατελείς σε ανάκληση άσκησης καθηκόντων. Να φύγεις και να πας σπίτι σου»).
    Τελευταία, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο Υπουργείο Υγείας στήθηκε χασάπικο και η σφαγή των ανεπιθύμητων υπαλλήλων στο Υπουργείο Υγείας έχει πλέον φτάσει στο απροχώρητο.
    Αυτά τα ολίγα, είχα να σας πω για τη Καλλιοπίτσα τη λαθρολάγνα την ελληνόφωνη μισελληνίδα, ελπίζω να μη σας κούρασα πολύ αυτή τη φορά συν-μπλογκοσφαιρόνια μου !
Ωραίες φωτογραφίες και διάφορα ευτράπελα μπορείτε να δείτε στους φεϊστσιμπουκικούς ιστότοπους του Κικέρωνος Κικ https://www.facebook.com/kritoniakovou/posts/576061102592498 (στο σάιτ της Τρικλοποδιάς https://www.facebook.com/triklopodiagr-169076869796271/?fref=ts, στις δημοσιεύσεις επισκεπτών, στον Ρίνωνα Ρως) και https://www.facebook.com/pentapostagmagr/posts/542574159274526
    Με αγάπη και εκτίμηση
Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός καταδιωκόμενος από τους συριζοφασίστες, ή Κικέρων Κικ του faceτσιbookιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive