Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο ρεκόρ! Δε θα πιστέψετε τις προβολές του νέου τραγουδιού (ΒΙΝΤΕΟ) του Παντελίδη

Ανέβηκε στο you tube μόλις πριν από λίγες μέρες κι έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ...  Ο λόγος για το νέο τραγούδι του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη «Αλλη μια ευκαιρία» που σαρώνει στο Διαδίκτυο.  Η δυναμική του φάνηκε...
από την αρχή όταν το τραγούδι, πριν καλά - καλά προλάβει να γίνει γνωστό ότι ανέβηκε, συγκέντρωσε πάνω από 100.000 προβολές. Τώρα μπορούμε να μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ προβολών: Σε λιγότερα από δύο 24ωρα έχει πάνω από 1.571.953 χιλιάδες προβολές.   Ετσι τον κρατούν ζωντανό στη μνήμη τους οι χιλιάδες θαυμαστές που τον αγάπησαν και δοκίμασαν σοκ, πόνο και θλίψη από τον αιφνίδιο κι άδικο χαμό του.   
Η δυναμική του φάνηκε από την αρχή όταν το τραγούδι, πριν καλά - καλά προλάβει να γίνει γνωστό ότι ανέβηκε, συγκέντρωσε πάνω από 100.000 προβολέςΤώρα μπορούμε να μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ προβολών: Σε λιγότερα από δύο 24ωρα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο 180 χιλιάδες προβολές σύμφωνα με πληροφορίες του thetoc.gr. Ετσι τον κρατούν ζωντανό στη μνήμη τους οι χιλιάδες θαυμαστές που τον αγάπησαν και δοκίμασαν σοκ, πόνο και θλίψη από τον αιφνίδιο κι άδικο χαμό του. 

1 σχόλιο:

  1. Λατρεψτε τα ειδωλα!!!!!λατρεψτε τα βουνα,τις θαλασσες,τα ποταμια.λατρεψτε τα αμαξια σας,τα ρουχα σας,το ουισκι,το σωμα σας,τα μαλλια σας,τα λεφτα σας.λατρεψτε τους παντελιδηδες,τους σφακιανακηδες,το καθε σκουπιδι,την καθε διαστροφη.λατρεψτε το φαι,την διασκεδαση,τα μπουζουκια,το σεξ.λατρεψτε χριστουγεννα χωρις χριστο.γέννα χωρις φατνη.γιορταστε χωρις χριστο,χωρις ιχνος αληθινης αγαπης.λατρεψτε τον καθε παντελιδη και να απευθυνθειτε σε εκεινον για καθε δυσκολια στη ζωη σας.να ζητησετε απο τους παντελιδηδες "θεους" σας να σας λυσουν τα προβληματα σας.μην τολμισετε ομως και ριξετε ευθυνη στον Χριστο και στην Παναγια οταν τα βασανα σας χτυπησουν την πορτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive