Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν οι αγρότες της Κρήτης στον Τσίπρα

agrotes
Αρκετοί είναι οι φορείς της Κρήτης που ετοιμάζουν να υποδεχθούν με τον δικό τους τρόπο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα που θα βρεθεί την Τρίτη στο νησί για να πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη...

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το cretapost.gr, αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αύριο το πρωί.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά – μέχρι στιγμής – από το πρόγραμμά του ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με φορείς του τόπου, όπως Περιφέρεια Κρήτης αλλά και Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Μεσαρά όπου θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς.
Το ίδιο βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» όπου και αναμένεται να κάνει εξαγγελίες για αναπτυξιακά έργα της Κρήτης.
Την Τετάρτη ο πρωθυπουργός αναμένεται ν’ αναχωρήσει για το Λασίθι όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς στην Κριτσά.
Θερμή υποδοχή από αγρότες
Ήδη οι αγρότες του Λασιθίου με απόφαση που έλαβαν αναμένεται να στηθούν με πανό στην Κριτσά ενώ θα επιχειρήσουν να συζητήσουν και με τον Αλέξη Τσίπρα τόσο για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους όσο και για την ενεργοποίηση του πλοίου ασφαλείας σε ενδεχόμενες νέες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΠΝΟ.
Παράλληλα, στο Ηράκλειο αντιπροσωπεία του 1ου γυμνασίου και λυκείου Ηρακλείου ετοιμάζει «θερμή» υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα για να δοθεί επιτέλους λύση στο πολύπαθο Καπετανάκειο.
Την ίδια ώρα, συνταξιούχοι που αναμένεται να λάβουν τον… μποναμά του Τσίπρα έχουν σκοπό να ενώσουν τις φωνές τους στο Ηράκλειο για να διαμαρτυρηθούν στον πρωθυπουργό.
Πηγή: cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive