Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΝΑΤΑ, ΝΑΤΑ, ΝΑΤΑ! ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ (και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ!) ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ "ΤΖ.ΣΟΡΟΣ" !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗΣ

ΛΙΑΝ "ΖΟΥΜΕΡΕΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,  ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ - ΜΑΛΛΟΝ - ΚΑΝΕΙΣ...
ΛΟΙΠΟΝ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ 'ΤΥΠΑΚΟΣ', ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΟΡΝΤΟΧΑΪ ΦΡΙΖΗΣ. 
ΔΙΟΠΤΡΟΦΟΡΟΣ, ΓΕΝΙΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ...ΒΛΟΣΥΡΟΣ!...
ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ, ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΣΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΦΡΙΖΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗΣ

Σχετική εικόνα
Ο κύριος αυτός, έχει εδώ και αρκετό καιρό την επίμονη συνήθεια, να αναρτά διαδικτυακώς 'φιλμάκια' του, όπου "βγάζει", 
  μονότονους, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ και εντελώς ανούσιους - σιωνιστικούς - "δ ε κ ά ρ ι κ ο υ ς"...
Στο 'βιντεάκι' του όμως, της 19ης Νοεμβρίου 2016, έκανε πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, που σίγουρα το διεθνές οικονομικό 'σύστημα', δεν τις περίμενε, ούτε προφανώς και τις ήθελε...
Και τί είπε;
Πρώτον, ότι ο διαβόητος παγκοσμίως "χρηματιστηριακός παίχτης" και ΔΗΘΕΝ "φιλάνθρωπος"  Ουγγροεβραίος Τζώρτζ Σόρος, είχε μία μητέρα ονόματι Ελισάβετ, που ήταν ...αντισημίτρια και η οικογένειά του ήταν ΜΗ θρήσκα!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για george soros
Δεύτερον, ότι "εγκαίρως" η οικογένειά του, ΑΛΛΑΞΕ το εβραϊκό της όνομα, που ήταν  Σ Β Α Ρ Τ Σ,  σε Σόρος, ώστε να ΜΗΝ "μαρτυριούνται" ότι ήσαν Εβραίοι! Αυτό μάλλον δηλώνει, ότι αισθανότουσαν ΝΤΡΟΠΗ για την καταγωγή τους, ή όχι;
Τρίτον, ότι ο πατέρας του Σόρος, o Tivadar, υπήρξε ένας απο τους πλέον γνωστούς και πρωτίστως ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ της Ουγγαρίας, την μαύρη περίοδο της Ναζιστικής κατοχής. (Σημείωση 'ΟδύσσειαςΤV' : Για όσους ίσως το αγνοούν, η Ουγγαρία βοήθησε ενεργώς σε όλη την διάρκεια του πολέμου τον Άξονα, ενώ κυβερνούσε δικτατορικώς, ο Ναύαρχος φόν Χόρτυ).
Αποτέλεσμα εικόνας για admiral Horty
Δηλαδή, ο πατήρ "Σόρος",  ΒΟΗΘΟΥΣΕ(!) τους Γερμανούς, ώστε να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ τις Εβραϊκές περιουσίες και όπως μαρτυρείται, συνέτεινε να ΣΤΑΛΟΥΝ στα τρομερά γερμανικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως, ΧΙΛΙΑΔΕΣ  Εβραίοι της Ουγγαρίας!!!
Τέταρτον, όταν μεταπολεμικώς ο πατήρ "Σόρος", δέχθηκε ερώτηση, για την ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ καθαρώς "πολιτεία του"  με τους Γερμανούς, εν μέσω πολέμου, απήντησε δίχως να ..."ιδρώνει", ότι ΔΕΝ αισθάνεται ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΟΧΗ(!!!), επειδή άν δεν την έκανε αυτός την βρωμοδουλειά, θα την έκανε κάποιος άλλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πέμπτον, ο "Τζ.Σόρος", το έτος 2000, έγραψε πώς, η Γερμανική κατοχή των Ναζί στην πατρίδα του την Ουγγαρία, ήταν η πιό ...χαρούμενη εποχή της ζωής του!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχετική εικόνα
Έκτον, ο πολυδισεκατομμυριούχος 'τζογαδόρος' και ψευδοφιλάνθρωπος "Σόρος", έχει ξανά και ξανά ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ τους Εβραίους, όπως και το κράτος του Ισραήλ, πώς είναι μερικώς ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τον εναντίον τους αντισημιτισμό, επειδή ΕΧΟΥΝ προκλητική συμπεριφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχετική εικόνα
Άν οι Εβραίοι ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ, τότε ο αντισημιτισμός θα εξαφανισθεί, είχε πεί ο "Σόρος", πάντα κατά τον λαλίστατο Ραββίνο Μ.Φριζή...
Σχετική εικόνα
Τέλος, ο πρ.αρχιραββίνος έκανε την καταγγελία, πώς ο "Σόρος" ΚΑΛΟΛΑΔΩΝΕΙ άνω των 300 ακροαριστερών ΜΚΟ, που δρούν στο Ισραήλ, με αποκλειστικό σκοπό, να δυσφημούν το εβραϊκό κράτος!...
Μάλιστα έφθασε να τον αποκαλέσει, "ΠΡΟΔΟΤΗ του Ισραήλ και των Εβραίων" και "χειρότερο εχθρό των Εβραίων"!!!


[στοιχεία απο την εφημ.'Στόχος'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive