Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Την "πάτησε" το αυτοκίνητό ΤΗΣ!! Νεκρή η αδελφή του δημάρχου Καλαβρύτων. Δήλωση του Δημάρχου

Λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου και σκοτώθηκε η αδερφή του δημάρχου Καλαβρύτων
Το τραγικό περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί στα Καλάβρυτα. Η 57χρονη αδελφή του δημάρχου Καλαβρύτων, Γιώργου Λαζουρά, έχασε τη ζωή της όταν το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της λύθηκε, την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Το συμβάν...
έγινε έξω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας, όπως αναφέρει το kalavrytanews.com.Η 57χρονη αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Στο χώρο του Νοσοκομείου μετέβη αμέσως και ο δήμαρχος Καλαβρύτων ο οποίος είναι συντετριμμένος από την βαριά απώλεια για την οικογένεια. Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας ήταν σταθμευμένο στο σπίτι της.
Συγκλονισμένος  ο Δήμαρχος Καλαβρύτων από τον ξαφνική απώλεια της αδελφής του σε μήνυμα του αναφέρει: «Η τραγική μοίρα...Η μοναδική πολυαγαπημένη μου αδελφή, Αρχοντούλα, έφυγε, στα 56 χρόνια της, σε ένα τραγικό και απρόσμενο ατύχημα, με το αυτοκίνητό της.
Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει, αύριο, Τρίτη, στις 3:30 μ.μ. στα Καλάβρυτα, μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Καλό σου Ταξίδι,αγαπημένη μου, μονάκριβη, αδελφούλα. Να μου φιλήσεις, τον πατέρα και τη μανούλα μας. Ο Θεός να σε αναπαύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive