Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ζητούν να φύγει από παντού το όνομα του Ιησού Χριστού-Απίστευτο περιστατικό στην Ιταλία

Ζητούν να φύγει από παντού το όνομα του Ιησού Χριστού-Απίστευτο περιστατικό στην ΙταλίαΕπιχειρείται αποχριστιανοποίηση παντού!Θλιβερές ειδήσεις βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας, οι οποίες αναφέρονται σε μια προσπάθεια που επιχειρείται από την Νέα Τάξη και τους εντολοδόχους της να εξαλείψουν από καθετί το όνομα του Ιησού Χριστού. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τόση έντονη κινητοποίηση είτε σε νομοθετικά διατάγματα, είτε σε οδηγίες σε εγκυκλίους σε σχολεία, νοσοκομεία αλλά και δημόσιες υπηρεσίες, που να οδηγούν την Ευρώπη αλλά και ολόκληρη την υφήλιο να απομακρύνουν ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τον Χριστό....

Η μετανάστευση χρησιμοποιείται ως ο «δούρειος ίππος», μέσω του οποίου η Νέα Τάξη επιχειρεί να ενσωματώσει σε κάθε χώρα την ιδεολογία του ισλαμ, με την εισβολή ολοένα και περισσότερων μουσουλμάνων στην Ευρώπη, επιτάσσοντας σε όλους να συμμορφωθούν στα νέα δεδομένα. Προτρέπουν σε όλους δηλαδή το εξής: «Αλλάξτε εσείς γιατί οι μουσουλμάνοι δεν αλλάζουν».
Ένα νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα τόσα πλέον, από την  γειτονική Ιταλία.  Η διευθύντρια ενός σχολείου, η Paola Bellini, απαγόρευσε την αναφορά του ονόματος του  Ιησού Χριστού,  σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ως ένδειξη σεβασμού στους μαθητές που δεν ήταν καθολικοί!
Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες των γονέων οι οποίοι έχουν εξοργιστεί με την συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους της διευθύντριας, οι στίχοι ενός λαϊκού τραγουδιού Χριστουγέννων έχουν  αντικατασταθεί και ξαφνικά το όνομα Ιησούς Χριστός έχει επιμελώς εξαφανιστεί, ώστε αντί τα παιδιά να τραγουδούν «Ιησούς Χριστός γεννάται», τώρα πρέπει να τραγουδούν για τα «φύλλα και την φύση»!.
Οι γονείς επιτέθηκαν στην διευθύντρια και ζητούν να ακούγεται το όνομα του Χριστού, ενώ ο ιερέας της πόλης Pontevico, μια μικρή πόλη στην επαρχία της Μπρέσια δήλωσε «Οι ξένοι είναι ευπρόσδεκτοι να γνωρίσουν τον πολιτισμό μας, που δεν πρέπει να αρνηθούμε επειδή δεν προσβάλει κανέναν».

Η εν λόγω διευθύντρια ωστόσο, όχι μόνο δεν έκανε πίσω αλλά αντέκρουσε τα επιχειρήματα λέγοντας πως πιέζουν τα παιδιά τους να έχουν από τώρα  πολιτικές  πεποιθήσεις και μάλιστα τόνισε: «Τα παιδιά θα τραγουδήσουν τα τραγούδια που αναφέρονται σε  παγκόσμια θέματα όπως της ειρήνης και της αλληλεγγύης. Το 30 τοις εκατό των μαθητών μας δεν είναι καθολικοί Χριστιανοί και αυτή η συναυλία είναι ανοικτή σε όλους. Δεν είναι μια παράσταση  που γίνεται μόνο για τους χριστιανούς. Είναι θέμα σεβασμού.  Στις τάξεις μας υπάρχουν τόσοι  πολλοί  σταυροί  και εικόνες  που απεικονίζουν την Παναγία Παρθένο , αλλά εκτός από αυτά τα σύμβολα, θα πρέπει να υπάρχουν και άλλα».

Πρόσθεσε ακόμη: «Οι ενήλικες που εκμεταλλεύονται με  επίδειξη ισχύος  την χαρά των παιδιών αποτελούν  δυσφήμηση αυτής της υποτιθέμενης  χαράς».
Μάλιστα υπογράμμισε πως το  σχολείο ιδρύθηκε βάσει της πολυπολιτισμικότητας και πως είναι αδιανόητο να γίνονται διακρίσεις εις βάρος άλλων θρησκευτικών ομάδων.
Όπως γίνεται αντιληπτό τις ίδιες επιταγές που ακολουθούνται στην Ιταλία αλλά και σε όλη την Ευρώπη, επιχειρεί να ακολουθήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προβάλλει τα ίδια πρότυπα, οδηγώντας σε λάθος δρόμο την ελληνική κοινωνία, είτε με την κατάργηση της πρωινής προσευχής από τα σχολεία, είτε με τις αλλαγές στα θρησκευτικά είτε με την ανοχή σε ο,τιδήποτε μουσουλμανικό.
Ο, τι και να κάνουν Χριστός και Ελλάδα θα επικρατήσει στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive