Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Τι έγινε χθες με τη Φιλοθέη Μωβ και τον γιο του Βαρδή Δεν ντρέπεστε;

Σε δικαστική αίθουσα δόθηκε χθες συνέχεια στον πόλεμο δηλώσεων που είχε ξεσπάσει μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή μεταξύ του γιου του Γιάννη και της χήρας του Φιλοθέης Μωβ. Ο νεαρός τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει η σύζυγος του πατέρα του. ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΟΛΙΑ ΣΙΜΟΝΕΤΗ....

Αν και η διαδικασία άρχισε κανονικά με την κατάθεση της Φιλοθέης Μωβ (κατά κόσμον Μαρία Σκιντζή), η έδρα ανέλαβε ρόλο... πυροσβέστη, προλαβαίνοντας το απόλυτο «ξεκατίνιασμα». Μέχρι και τον Αντώνη Βαρδή που «θα βλέπει τώρα από πάνω γυναίκα και γιο να τσακώνονται» επικαλέστηκαν πρόεδρος και εισαγγελέας, στην προσπάθειά τους να «συνεφέρουν» τις δύο πλευρές. Η αναζήτηση εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, όπως ζήτησαν οι δικαστές, οδήγησε τους εμπλεκομένους έξω από την αίθουσα. Επειτα από περίπου μιάμιση ώρα επέστρεψαν, με τον Γιάννη Βαρδή να έχει υπογράψει έγγραφο με το οποίο ζητάει συγγνώμη από τη μηνύτρια αν την προσέβαλε χωρίς τη θέλησή του.
Ωστόσο, κατά την ακροαματική διαδικασία οι τόνοι ανέβηκαν και, ακόμη και μετά τη συγγνώμη, η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών δεν υποχώρησε. Το πινγκ πονγκ των αλληλοκατηγοριών είχε αρχίσει τον Μάιο του 2015, όταν η χήρα του Αντώνη Βαρδή έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων εξηγούσε για ποιον λόγο αποφάσισε να υποβάλει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα στα παιδιά του αποθανόντος συζύγου της. Ακολούθησε σειρά συνεντεύξεων του Γιάννη Βαρδή και το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξουν στα δικαστήρια.
«Στις 4 Φεβρουαρίου του 2016 ο Γιάννης Βαρδής με κλείδωσε έξω από το σπίτι. Μέχρι τότε οι σχέσεις μας ήταν καλές. Ηταν έγκυος η σύζυγός του. Μέναμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι πολλών τετραγωνικών. Εγώ στον επάνω όροφο κι εκείνοι στον κάτω. Είχα πάει να βγάλω βόλτα τα σκυλιά και όταν γύρισα δεν μπορούσα να μπω στο σπίτι. Τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Το έκανε όλο αυτό γιατί ήθελε να υπογράψω ένα έγγραφο για αποδέσμευση χρημάτων που είχε ο πατέρας του σε λογαριασμό στη Βουλγαρία. Σε λογαριασμό, μάλιστα, που δεν ήταν καν το όνομά μου. Του εξήγησα, αλλά δεν λύθηκε το θέμα. Πήγα πέντε φορές και περίμενα. Εβγαλαν τα πράγματά μου» περιέγραψε η Φιλοθέη στο δικαστήριο.
Πρόεδρος: Ισχυρίζεται ότι σας ζήτησε να φύγετε από το σπίτι γιατί περιμένουν παιδί με τη σύζυγό του και εσείς αρνηθήκατε.
Φιλοθέη Μωβ: Δεν ισχύει! Ο ίδιος μου είπε ότι έχω κάνει πολλά για τον πατέρα του και ό,τι θέλω θα είναι δίπλα μου. Είναι 500 τ.μ. σπίτι! Δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου.
Πρόεδρος: Ενας άνθρωπος τόσο διαλλακτικός, όπως τον παρουσιάζετε, ξαφνικά σας κλείδωσε απέξω;
Βαρδής: Μπήκε στο σπίτι πέντε φορές για να πάρει τα πράγματά της. Είχε δώσει τη συγκατάθεσή της και μετά βγήκε στα κανάλια.
Φιλοθέη Μωβ: Κάτω από πίεση έγινε αυτή η συμφωνία.
Ο τραπεζικός λογαριασμός
Στο δικαστήριο έγινε εκτενής αναφορά σχετικά με έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Βουλγαρία, για τον οποίο φαίνεται ότι διαταράχθηκαν οι σχέσεις τους, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Φιλοθέη Μωβ: «Είναι ψέματα αυτά. Δεν τον είχα μπλοκάρει εγώ. Επίσης, πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών είχαμε βγάλει μαζί με τα παιδιά του Αντώνη για μια θεραπεία που έκανε τότε και έπρεπε να πληρώσουμε την Interamerican, αλλά και για να κλείσουμε τα βιβλία του στην Εφορία». Σχετικά με την αναφορά στην κόρη της, που κατά τις δηλώσεις Βαρδή ζούσε σε μοναστήρι, ξεκαθάρισε: «Εγώ σε αυτό το σπίτι έμενα από το τέλος του 2001. Η κόρη μου τον πρώτο καιρό, επειδή ήταν μικρή και πήγαινε δευτέρα δημοτικού, έμενε στη μητέρα μου, που ήταν κοντά. Το μεσημέρι έτρωγε μαζί μας στο σπίτι. Από το 2003 έμενα μόνιμα στο σπίτι. Η μητέρα μου μένει κοντά στο μοναστήρι. Το παιδί δεν έμενε εκει! Με προσβάλλουν σαν μητέρα αυτά που είπε».
Εισαγγελέας: Είχε σκοπό να σας συκοφαντήσει ή βρισκόταν σε κάποια κατάσταση έντονη; Φαίνεται ότι είχατε εξαιρετικά καλή σχέση.
Φιλοθέη: Το έκανε πολύ άσχημα. Επίσης ήθελε να καλύψει το ότι με κλείδωσε απέξω, γιατί θέλει να εμφανίζεται ως το καλό παιδι. Είχε σκοπό να με συκοφαντήσει για να καλύψει αυτή την ενέργειά του.
Εισαγγελέας: Αν λέγατε ότι δεν βγαίνετε, θα έκανε μόνη της εκπομπή η κυρία Στεφανίδου; Δεν νομίζω...
Φιλοθέη: Με έπαιρναν συνεχώς από την εκπομπή και μου έλεγαν ότι έχουν βρει μια μήνυση και θα το βγάλουν. Φοβήθηκα και θεώρησα ότι πρέπει να πάω. Οταν παίχτηκε η εκπομπή, βγήκε τηλεφωνικά και με κατηγόρησε σαν σύζυγο και σαν μάνα.
Εισαγγελέας: Οφείλω να προσπαθήσω να λύσετε το θέμα με μια συγγνώμη εδώ, επειδή τότε ήσασταν ταραγμένοι. Θα σας βλέπει από πάνω και θα βλέπει τη γυναίκα και τον γιο του να τσακώνονται. Σας το προτείνω. Σκεφτείτε την κοινή συνισταμένη που υπάρχει στη μνήμη του συγχωρεμένου.
Πρόεδρος: Ολα γίνονται για μια συγγνώμη. Εκείνος είπε ό,τι είπε μετά την εμφάνισή σας. Είναι κρίμα. Προσπαθήστε ανθρωπίνως να τα βρείτε.
Η συγγνώμη από τον τραγουδιστή και η ερώτηση για τον... μανάβη
Για περίπου μία ώρα τα αντίπαλα «στρατόπεδα» βρίσκονταν εκτός δικαστικής αίθουσας. Κάποια στιγμή, ο δικηγόρος του Γιάννη Βαρδή είπε στην έδρα πως δεν είναι έτοιμοι, γιατί «υπάρχει δυστοκία από την πλευρά της εγκαλούσας». Οταν επέστρεψαν, ο τραγουδιστής είχε δώσει μια έγγραφη συγγνώμη, αλλά η κατάσταση δεν αποκλιμακώθηκε, καθώς η Φιλοθέη Μωβ ζητούσε να την αναρτήσει στη σελίδα της στο facebook.
Φιλοθέη: Με έχει διασύρει στον κόσμο!
Πρόεδρος: Στον κόσμο που σας έχει διασύρει πείτε το εσείς.
Φιλοθέη: Ο μανάβης της γειτονιάς μου;
Πρόεδρος: Στον μανάβη της γειτονιάς σας μπορείτε να το πείτε.
Εισαγγελέας: Εσείς, που είστε και γνωστός στον κόσμο, μήπως να το αναρτήσετε;
Βαρδής: Οχι. Δεν θα βγω στα social media. Αν δημοσιοποιηθεί το χαρτί, θα γυρίσουμε στα δικαστήρια.
Δικηγόρος Βαρδή: Ναι, αλλά να πει η κυρία ότι δεν έχει άλλη αξίωση, γιατί αύριο δεν ξέρω τι γίνεται!
Πρόεδρος: Καλά, κι αύριο εδώ θα είμαστε, δεν φεύγουμε!
Το δικαστήριο έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή, λόγω ανάκλησης της έγκλησης. Ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν φάνηκε ικανοποιημένη. Μάλιστα, βγαίνοντας από την αίθουσα, η αδελφή του Γιάννη Βαρδή Καλλιστώ, που είχε έρθει για να καταθέσει ως μάρτυρας, χαιρέτησε τη Φιλοθέη Μωβ και τις φίλες της (σ.σ.: είχαν έρθει για να καταθέσουν), χωρίς να πάρει απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive