Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Π.Καμμένος: Δεν αποκλείεται ένα "ατύχημα" στο Αιγαίο

Π.Καμμένος: Δεν αποκλείεται ένα "ατύχημα" στο Αιγαίο
Για τον κίνδυνο ενός θερμού επεισοδίου μίλησε ο Πάνος Καμμένος.  Αν και βολεύει περιστασιακά και για διαφορετικούς λόγους και τις δύο ηγεσίες (Ελλάδας-Τουρκίας), η κατάσταση στο Αιγαίο μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα, με ένα ενδεχόμενο "ατύχημα" να μην αποκλείεται ακόμη και από τον ίδιο τον ΥΠΑΜ...
 Σε συνέντευξή του λοιπόν, ο Πάνος Καμμένος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό, καθιστώντας πλήρως υπεύθυνη την τουρκική πλευρά με τις προκλήσεις της.  "Δεν ανησυχώ για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με την έννοια της πολεμικής πράξης. Όταν, όμως, συνεχίζονται οι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από την πλευρά της Τουρκίας και υπάρχουν αερομαχίες, είναι ανά πάσα στιγμή επικίνδυνο να γίνει ένα "ατύχημα", τόνισε και συνέχισε, "όταν γίνονται ακραίες δηλώσεις εντός και εκτός του τουρκικού Κοινοβουλίου, ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί μια εμπλοκή στο Αιγαίο".  Παράλληλα διεμήνυσε πως η Ελλάδα λειτουργεί, πράττει και σκέφτεται πάντα με νηφαλιότητα, με το διεθνές δίκαιο να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τις Ε.Δ.  Το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση στο Αιγαίο ενέχει μεγάλη ένταση και εκτραχύνεται απότομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive