Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Τα ΦΙΔΙΑ δαγκώνουν ΑΥΤΟΥΣ που τα ταϊζουν. Επίθεση κουκουλοΦΛΩΡΩΝ στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ - Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε τους βανδαλισμούς

Αποτέλεσμα εικόνας για Τάσος Ταστάνης ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ, έγινε το βράδυ της Κυριακής από κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ, οι οποίοι έσπασαν το αυτοκίνητό του, έγραψαν συνθήματα και πέταξαν κόκκινες μπογιές.
Όλα αυτά συνέβησαν, ενώ ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης και η οικογένειά του ήταν μέσα στο σπίτι...


Το περιστατικό συνέβη στις 10 το βράδυ της Κυριακής, όταν μία ομάδα αγνώστων, φορώντας κράνη και κουκούλες, έσπασαν το αυτοκίνητο της συζύγου του προέδρου του ΟΑΣΑ, έγραψε συνθήματα στην είσοδο του σπιτιού του και πέταξε κόκκινες και μαύρες μπογιές.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ δήλωσε αμέσως μετά ότι «η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει».
Και συνέχισε: «Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών, αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους».
Οι άγνωστοι έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του «Χτυπήστε τον Ταστάνη. Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive