Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Σύντροφε Αλέξη, ΤΙ λέει ο σύντροφος Κωστής για το σύντροφο Φιντέλ; Ο Κ.Χρυσόγονος βάζει μπουρλότο: Ο Κάστρο από επαναστάτης έγινε δικτάτορας!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΥΣΟΓΟΝΟς
«Ο Φιντέλ Κάστρο ξεκίνησε επαναστάτης αλλά κατέληξε δικτάτορας», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. Ο κ. Χρυσόγονος έκανε λόγο για μία «αντιφατική προσωπικότητα», που επαγγέλθηκε την κοινωνική απελευθέρωση, «όμως κατέληξε να γίνει και ο ίδιος δικτάτορας...
που κληροδότησε την εξουσία στον αδελφό του, ιδρύοντας έτσι μια μίνι δυναστεία».
Ο Φιντέλ Κάστρο επαγγέλθηκε την κοινωνική απελευθέρωση για τις καταπιεσμένες κοινωνικές μάζες, ηγήθηκε της ανατροπής ενός δικτατορικού καθεστώτος, κατέληξε όμως να γίνει και ο ίδιος δικτάτορας και μάλιστα να κληροδοτήσει την εξουσία στον αδελφό του ιδρύοντας έτσι μια μίνι δυναστεία»  δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Με τον τρόπο αυτό πήρε αποστάσεις βέβαια όχι μόνο από τον Α. Τσίπρα αλλά και από στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο υφυπουργός Παιδείας Κ. Ζουράρις, που έβαλλαν ακόμη και με υβριστικές εκφράσεις κατά όσων τόλμησαν να πουν ότι ο Φιντέλ ήταν ιστορικός ηγέτης της ανατροπής ενός δικτάτορα αλλά που έγινε  δικτάτορας και ο ίδιος.
Όταν ερωτήθηκε μάλιστα για το ίδιο ζήτημα, τις εντελώς διαφορετικές απόψεις του από τον πρωθυπουργό αλλά και τον υφυπουργό Παιδείας, αρκέσθηκε να δηλώσει: ” Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του απόψεις”..
Επιπλέον, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για την φορολογική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, τόνισε ότι οι επιβαλλόμενοι φόροι οδηγούν σε αδιέξοδο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι απαιτήσεις των θεσμών τελικά θα αμβλυνθούν και θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

1 σχόλιο:

  1. Όταν είχε πάει επίσκεψη στην Κούβα ο Πατριάρχης Βοθρολομαίος. Εκεί ήταν και σύσσωμη η οικογένεια του Τέως, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κ.α.
    Ο δεξιός Καρατζαφέρης ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ με τον ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ- Η άγνωστη σχέση των δυο ανδρών (ΦΩΤΟ)
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
    KARATZAFERIS KASTRO Εδώ που τα λέμε δεν ειναι και υποχρεωμένος να ξέρει ο Φιντέλ ποιός ειναι αυτός ο χοντρούλης. Αντίθετα ο Καρατζαφέρης ξέρει σίγουρα ποιόν χαιρετάει και άλλωστε το έχει πει πολλές φορές οτι το μόνο κόμμα που είναι ιδεολογικά κοντά στο ΛΑΟΣ είναι το ΚΚΕ. Άλλοι πρέπει να σοκάρονται και όχι ο Φιντέλ.www.spirospero.gr/.../205794-sygklonistiki-martyria-g-karatzaferi-gia-to-fintel-kastro να τον χαίρονται όσοι τον ακολουθούν!!!!ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ 2006 ΣΤΟ «DOWN TOWN»: ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ - ΕΧΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ!..www.stoxos.gr/2016/11/2006-down-town.html ΑΡΓΥΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive