Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ «ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ»! Χειροπέδες στον συνεργάτη του Σώρρα που θα ξεχρέωνε την Ελλάδα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Εμμανουήλ Λαμπράκης με σωρρα
Ένας Κρητικός γιατρός με «πλούσια» καριέρα στην Αμερική, ο οποίος πρόσφατα είχε γίνει γνωστός με την ανάμειξή του στις ... προσπάθειες απομείωσης του χρέους της Ελλάδας με δήθεν ομόλογα, συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ»...
  και το ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει το cretalive,  ο ομογενής γιατρός Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο οποίος κατάγεται από την Ιεράπετρα, συνελήφθη την Παρασκευή από τις ομοσπονδιακές αρχές για παράνομη συνταγογράφηση φαρμάκων από τις οποίες έχει κερδίσει περί τα δυόμισι εκατομμύρια δολάρια , προερχόμενα από τις επισκέψεις των ασθενών του, στους οποίους παραχωρούσε συνταγές του φαρμάκου οξυκωδόνη (οξυκωδόνη) και οι οποίοι πλήρωναν 150 δολάρια τη φορά σε ρευστό. 
Ο Μανώλης Λαμπράκης δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της Εθνικής χρέους End και πρωταγωνιστής της περίφημης υπόθεσης των 600 δισ. δολαρίων, που υποστήριζε μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα ότι μπορούν να ξεχρεώσουν τη χώρα και να διώξουν την Τρόικα !
57343d32293f9f1e2525fedbceb75675
Η οξυκωδόνη, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ανακοινωθέν των Αρχών, είναι ναρκωτικό οπιοειδές, έντονα εθιστικό, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σοβαρών και χρόνιων πόνων.
Ο περιφερειακός γενικός ομοσπονδιακός εισαγγελέας της περιφέρειας της Νότιας Νέας Υόρκης, Πριτ Μπαράρα, ο Τζέιμς Χαντ, ειδικός πράκτορας προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διώξεων Ναρκωτικών για τη Νέα Υόρκη (ειδικός πράκτορας υπεύθυνος του τμήματος της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ Drug Enforcement Administration του), ο Τζέιμς Ο ' Νιλ αστυνομικός διευθυντής (Επίτροπος του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης) και η Μαρία Βούλο προϊσταμένη της υπηρεσίας Οικονομικών της πολιτείας Νέας Υόρκης «ανακοίνωσαν τη σύλληψη του Δρα Εμμανουήλ Λαμπράκη, γιατρού με άδεια από την Πολιτεία, ο οποίος έγραψε χιλιάδες μη απαραίτητες ιατρικά συνταγές οξυκωδόνης (oxycodo- ne), συνολικά 2,4 εκατομμυρίων χαπιών, σε περίοδο 5 ετών ».
Επισημαίνεται επίσης πως ο εναγόμενος τουλάχιστον, κατά προσέγγιση, από τον Ιανουάριο του 2011 έως το Δεκέμβριο του 2016, διατηρούσε δύο ιατρικές κλινικές στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, (στην Τζαμέικα και την Αστόρια) όπου ο ίδιος συνταγογράφησε μεγάλες ποσότητες οξυκωδόνης με αντάλλαγμα μετρητά.
Χρέωνε τυπικά 150 δολάρια μετρητά για επισκέψεις ασθενών (επισκέψεις ασθενών) και συχνά αυτές οι επισκέψεις περιελάμβαναν πολλούς «ασθενείς» τους οποίους έβλεπε την ίδια στιγμή στο ίδιο δωμάτιο εξέτασης.
Στη διάρκεια των «επισκέψεων» αυτών έκανε έναν απλό, επιπόλαιο χειρισμό σώματος (όπως περιστροφή χεριού ή ποδιού) και είχε μια σύντομη ή καθόλου συνομιλία με τον φερόμενο ως «ασθενή».
Ωστόσο, έδινε στον ασθενή μια συνταγή για μεγάλη ποσότητα οξυκωδόνης, συνήθως 120 ή παραπάνω χάπια των 30mg.
Σύμφωνα πάντα με την αναφορά, «στο διάστημα από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι σήμερα και στη μία από τις κλινικές του, ο Λαμπράκης έδωσε περίπου 17.000 συνταγές« οξυκωδόνη »με αποτέλεσμα τη διανομή σχεδόν 2,4 εκατ., Δισκίων με αξία στο δρόμο περίπου 48 εκατ, δολάρια.
Σε πάνω από 200 περιπτώσεις έδωσε 30 ή περισσότερες συνταγές για χάπια 30 mg οξυκωδόνης σε μία μέρα.
Ως αποτέλεσμα των ενεργειών του, εκτιμάται ότι συγκέντρωσε τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές από τους «ασθενείς» του ».

3 σχόλια:

  1. ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ OXYCODONE.
    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ…

    Artemis Sorras
    ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 2/12/2016 ΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 20 ΕΙΚΟΣΑΕΤΗ ΠΟΙΝΗ

    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ….
    ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΑΡΑΦΥΛΑΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργύρη πριν δημοσιεύσεις μια ύποπτη είδηση καλά θα κάνεις να ελέγχεις την εγκυρότητά της... δεν σου έκανε εντύπωση πως βγήκε ο κοντός να χαρεί για την υποτιθέμενη σύλληψη του Λαμπράκη, ο οποίος είναι στο σπίτι του και γελάει με όλη αυτή την σκηνοθετημένη προπαγάνδα; Για μάθε πρώτα ποιοί είναι αυτοί που κατασκεύασαν αυτή την βρωμερή δήθεν είδηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΦΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ..

      ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ..
      http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

      ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ "ΥΠΟΠΤΟΥΣ" "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, "ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΣ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π/Τ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ...

      ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΣΩΡΡΑ...
      http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

      «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..>>

      ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...!!!

      ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ,ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΟ...

      ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ??

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive