rottating banner

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ.Της Μαίρης Καρά

Αγαπητοί μου φίλοι Έλληνες, γιορτάσαμε και φέτος τα Χριστούγεννα σαν καλοί Χριστιανοί και θα γιορτάσουμε και την Πρωτοχρονιά, παρόλα τα ύπουλα χτυπήματα που δέχεται άδικα η χώρα μας. Σας παρακαλώ να μην αδιαφορείτε για την τραγική θέση της πατρίδας μας, γιατί μας χρειάζεται όλους...
Πρέπει να προετοιμαστούμε, για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, όταν πάρουμε το μήνυμα για την πολυπόθητη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της και την δική μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
  Πρέπει ο καθένας από μας τους γνήσιους και σκεφτόμενους Έλληνες με τις μικρές του δυνάμεις να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. Να σταματήσει να είναι παθητικός δέκτης στις παρανομίες της προδοτικής κυβέρνησης και να μην δέχεται σαν αναγκαστικούς τους φορομπηχτικούς κι αντισυνταγματικούς φόρους, που αποβλέπουν στην εξαθλίωσή μας και στην σχεδιασμένη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας. Δεν έχουμε άλλο χρόνο για αδιαφορία, γιατί με το νέο χρόνο μας περιμένουν μεγάλες συμφορές.
   Αντί για τυπικές ευχετήριες κάρτες λοιπόν, σας στέλνω μια κάρτα και ένα συγκινητικό γράμμα ενός μικρού κοριτσιού, που εκδηλώνει τις ανησυχίες του στον Άρχοντα του Παραμυθιού, τον Άγιο Βασίλη. Ελπίζω να σας συγκινήσει και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε την ΕΥΘΥΝΗ για το μέλλον του ΕΘΝΟΥΣ μας. Σας παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο… ΑΞΙΖΕΙ!!!
     Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη
   Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις και μας φέρνεις τα δώρα σου κάθε χρόνο κι ας λένε οι μεγάλοι πως δεν υπάρχεις… εγώ δεν τους πιστεύω. Πιστεύω πως εσύ που είσαι τόσο καλός κι έχεις επικοινωνία με τον ΘΕΟ, θα ενδιαφερθείς για την όμορφη πατρίδα μας, τώρα που κινδυνεύει απ’ τους βάρβαρους. Είμαι σίγουρη πως θέλεις κι εσύ να μην πληγωθούν και να μην ατιμαστούν οι περήφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτά μαθαίνουμε στο σχολείο. Εκτός αν η δασκάλα μας, μάς παραμυθιάζει. Γι’ αυτό την πληρώνει το Κράτος όμως; 
     Αυτό δεν το πιστεύω! Πιστεύω πως την ΕΝΔΟΞΗ ιστορία μας ζηλεύουν οι κυβερνήτες του Πλανήτη. Αυτοί που διδάχτηκαν τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και πήραν τα ΦΩΤΑ απ' τους Αθάνατους προγόνους μας. Πόσο πολιτισμένοι όμως είναι όταν, αντί να μας θαυμάζουν, ονειρεύονται να σκλαβώσουν την ελληνική ψυχή; Γιατί επιδιώκουν δηλαδή να μας αφανίσουν ως ΕΘΝΟΣ; Αυτό δεν το χωράει το παιδικό μυαλό μου. Πότε εμείς ζηλέψαμε τα πλούτη τους και πότε επιδιώξαμε να τους βλάψουμε; Εμείς πάντα ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΑΝ στις επιθέσεις τους!

     Δυστυχώς όμως έμαθα πως οι άλλοι κυβερνήτες, δεν θα μπορούσαν να μας βλάψουν, αν δεν είχαν βοήθεια από μας τους ίδιους! Ακούω πως κάποιοι ταπεινοί συμπολίτες μας, που τους ψηφίσαμε για να μας προστατεύουν απ’ τους εχθρούς μας… μας ΠΡΟΔΩΣΑΝ! Αυτό κι αν είναι παραμύθι! Εμένα και να με πιέσουν, ποτέ δεν θα πιστέψω πως υπάρχουν Έλληνες, που πουλάνε την πατρίδα για προσωπικά οφέλη. Είμαι περήφανη που γεννήθηκα ΕΛΛΗΝΙΔΑ και θέλω η πατρίδα μου να διατηρήσει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ κι ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Ναπαραμείνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως γεννηθήκαμε. Γιατί ΕΛΛΗΝΑΣ δεν γίνεσαι, αν δεν γεννήθηκες!   
   Γι’ αυτό Άγιε Βασίλη μου σου γράφω, γιατί εσύ μπορεί να ξέρεις τα σχέδια που κάνουν οι αλαζόνες κυβερνήτες σε βάρος της πατρίδας μου. Για να παρακαλέσεις τον καλό Θεούλη, να μην τους επιτρέψει να αφανίσουν τον ένδοξο ΕΘΝΟΣ μας. Είμαι σίγουρη πως θα μας βοηθήσει πάλι, όπως έκανε πάντα από τα βάθη της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας, που γράψαμε με ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Δεν είναι άδικο αυτό που επιδιώκουν οι εχθροί μας; Και δεν είναι μεγάλη αμαρτία οι δικοί μας κυβερνήτες να προδίδουν την πατρίδα τους; Αλήθεια Άγιε Βασίλη εσύ ξέρεις τι έχουν μέσα στο μυαλό τους; Τι Θεό πιστεύουν; Γιατί δεν αγαπάνε την Ελλάδα μας; Έχουν χάσει εντελώς την ανθρωπιά τους και δεν τιμούν τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της ΦΥΛΗΣ μας; 
   Μόνο ο Θεός μπορεί να σταματήσει αυτή την καταστροφική κατηφόρα στην οποία μας οδηγούν, σαν τα πρόβατα στην σφαγή. Είσαι η τελευταία μου ελπίδα Άγιε Βασίλη μου, γιατί μόνο εσύ μπορείς να ζητήσεις βοήθεια απ’ τον Θεό. Κι εγώ πρέπει να κάνω το χρέος μου, γι’ αυτό σου γράφω. Ας το κάνουν λοιπόν όλοι οι Έλληνες, ώστε να αποκατασταθεί η ΑΓΑΠΗ και η ΕΙΡΗΝΗ στον τόπο μας. Σ’ ευχαριστώ Άγιε Βασίλη μας που είχες την καλοσύνη να ακούσεις τις βαθιές σκέψεις ενός μικρού κοριτσιού, που προβληματίζεται για το μέλλον της πατρίδας του. 
                       ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive