Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΑΤΗΣ. Ποια η σημασία του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποια η σημασία του πρωτογενούς πλεονάσματος
Αν χρωστάς 100 ευρώ με 2% επιτόκιο, στο τέλος του χρόνου θα πρέπει να έχεις βάλει στην πάντα 2 ευρώ, μόνο για τον τόκο. Αν χρωστάς 325 δισ. με 2% μεσοσταθμικό επιτόκιο, στο τέλος του χρόνου θα πρέπει να έχεις βάλει στην πάντα 6,5 δισ ευρώ μόνο για τον τόκο. Αν βάλεις λιγότερα, φεσώνεις τα παιδιά σου (ακόμα περισσότερο). Άρα χρειαζόμαστε 6,5 δισ ευρώ πρωτογενές πλεόνασμα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, μόνο για να μην αυξηθεί το χρέος....
Αν θέλουμε να μειωθεί χρειαζόμαστε περισσότερα. Πόσο τοις εκατό του ΑΕΠ είναι τα 6,5 δισ.; Εξαρτάται από το ΑΕΠ. Αν φέτος φτάσει τα 172 δισ. είναι 3,77%. Με 3,5% τον χρόνο που ζητούν οι θεσμοί πάλι φεσώνουμε τα παιδιά μας. Ο Σόιμπλε ζητάει 3,5% για δέκα χρόνια διότι ελπίζουμε ότι το ΑΕΠ θα αυξηθεί μέσα σε 10 χρόνια, άρα μετά από 3-4 χρόνια το 3,5% πλεόνασμα θα αφήνει και κάτι τις για να αρχίσει να μειώνεται το χρέος.
Και τι κάνουν οι υπερήφανοι αρχιδιαπραγματευτές της κυβέρνησης; "Παλεύουν" για μικρότερο πλεόνασμα. Δηλαδή για μεγαλύτερο φέσι στα παιδιά μας. Αλλά αυτό δεν σου το λένε. Γιατί το μόνο πλεόνασμα που παράγουν είναι το πλεόνασμα απάτης.

1 σχόλιο:

  1. Εάν θέλει κάποιος που έχει πάρει δάνειο να το εξωφλήσει
    αλλα και γρήγορα, το κόλπο είναι να πληρώνει ότι μπορεί
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο το ποσόν της προκαθορισμένης δόσεως.

    Το να βγούμε στις αγορές είναι για γέλια, ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ εάν
    ελπίζετε οτι γίνονται λογιστικά θαύματα και την άλλη μέρα
    η Ελλάδα θα γίνει ότι ήταν. Δύο γενεές θα ζούνε στα χαλάσματα!
    http://seegreek2.blogspot.com.au/2016/10/blog-post_90.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive