Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Τρελόγρια Τασία θα τους μαζέψεις ή θ`αναλάβει ο λαός; Λέσβος: Μουσουλμάνοι απείλησαν να σφάξουν αστυνομικούς με μαχαίρι

Αποτέλεσμα εικόνας για Μουσουλμάνοι απείλησαν να σφάξουν αστυνομικούς με μαχαίρι
Νέο επικίνδυνο περιστατικό με δράστες μουσουλμάνους «μετανάστες» στην Λέσβο, καθώς φαίνεται πως τα πράγματα τείνουν να ξεφύγουν και δεν αποκλείεται να ζήσουμε μέρες Μέσης Ανατολής με ό,τι αυτό συνεπάγεται.  Δύο οπαδοί του Αλλάχ απείλησαν να σφάξουν με μαχαίρι αστυνομικούς!...
 Σύμφωνα με το περιστατικό, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυτιλήνης θεώρησαν ύποπτους έναν 44χρονο Σύρο  και έναν 18χρονο Ιρακινό και τους σταμάτησαν για να τους ελέγξουν.  Εκείνοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις και ο 44χρόνος έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του και απείλησε να σφάξει με αυτό τους αστυνομικούς  Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τελικά τους μουσουλμάνους, οι οποίοι αντιστάθηκαν σθεναρά.  Ο 44χρονος αφοπλίστηκε, το μαχαίρι κατασχέθηκε και οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά περίπτωση για απείθεια, απειλή, αντίσταση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive