Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Πρωθυπουργός και Αρχιεπίσκοπος: Μήνυμα υπέρ της πολυπολιτισμικότητας

Πρωθυπουργός και Αρχιεπίσκοπος: Μήνυμα υπέρ της πολυπολιτισμικότητας
Μηνύματα πολυπολιτισμικότητας, έστειλαν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος,  κατά την επίσκεψή τους στο «Δημήτρειο» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών...
 Ο Αλέξης Τσίπρας, σε σχέση με το «προσφυγικό», δήλωσε υπερήφανος που ο λαός, όπως είπε, πάλεψε, αναδεικνύοντας παναθρώπινες αξίες, που αποτελούν τον πυρήνα του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού.  «Αποδείξαμε ότι έχουμε ένα πλεόνασμα ηθικής και αξιών, ως λαός και ως χώρα. Αυτό το πλεόνασμα αγάπης ας το δώσουμε απλόχερα αυτές τις μέρες», συμπλήρωσε.  Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό που επισκέφθηκε το «Δημήτρειο».  Σχολιάζοντας την συνύπαρξη των παιδιών από διαφορετικές χώρες, στο πλαίσιο της πολυπολιτισμικότητας και της προώθησης της Πανθρησκείας έκανε λόγο για μάθημα που «θέλουμε να αντιγράψουμε κι εμείς οι μεγάλοι από εσάς».  Παρότρυνε τα παιδιά να θυμούνται ότι πρέπει πάντοτε να κάνουν το καλό στους ανθρώπους, είτε είναι μαύροι, είτε κίτρινοι, είτε λευκοί, είτε έχουν τη μια θρησκεία είτε την άλλη, να αγαπούν τους ανθρώπους όπως αγαπάμε και φροντίζουμε τον εαυτό μας.

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ,ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ
    ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ,ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΚΕΥΕ?ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΓΓΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΌΥ ΣΤΡΑΤΌΥ .ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΠΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ,ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ
    ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ,ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    1.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
    Δεν υπαρχει προσφυγικο.Αυτο που συμβαινει λέγεται ΕΙΣΒΟΛΗ και κανεις αν ειναι Ελληνας και οχι προδοτης δεν πρεπει να συναινει
    Αυτη την στιγμη προσπαθουν οι δοσιογες κυβερνησεις να υλοποιησουν το σχεδιο ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ,το ονομαζομενο
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
    https://olympia.gr/2015/08/08/το-σχεδιο-coudenhove-kalergi-η-γενοκτονια-των-λαων-τησ/
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑ,ΦΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛ!ΨΗ την στιγμη που εμεις πχ δεν εουμε φαι περιθαλψη και μας παιρνουν το σπιτι λογω παρανομης,κομμουνιστικης φορολογησης ,του ΕΝΦΙΑ?
    Οι λαθρο και οι ομοφυλόφιλοι ειναι οι ανθρωποι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που θα αποδομουν μαζι με τις προδοτικες κυβερνησεις υποστηριζομενοι απο τον αντισυνταγματικο αντιρατσιστικο νομο.
    2.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ
    Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
    http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ
    Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
    ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html
    3.Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νὰ συμπληρώσω ὅτι ὅλα αὐτὰ βαδίζουν ἐπὶ τὰ ἴχνη τοῦ πειραματοζώου μὴ-κράτους Γερμανία διὰ τοῦ ὀποίου ἡ Νέα Τάξις Πραγμάτων καταργεἶ τὰ κράτη καὶ τὰ ἔθνη. Αὐτὰ θὰ τὰ διαδεχθοῦν πολυεθνικὰ, πολυπολιτισμικὰ καὶ πολυθρησκευτικὰ συνοθυλεύματα λαῶν ὠργανωμένα εἰς ἐταιρίας ὅπως ἀκριβῶς εἶναι ἡ Γερμανία ΕΠΕ μὲ ἔδρα τὴν Φρανκφούρτην. Φυσικά πάντοτε μὲ τὴν ψῆφον μας.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive