Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ακυρώνονται τα Χριστούγεννα στην Αίγυπτο - Διώκεται παντού ο Χριστιανισμός

Ακυρώνονται τα Χριστούγεννα στην Αίγυπτο - Διώκεται παντού ο Χριστιανισμός
Μετά και τις τελευταίες αιματηρές επιθέσεις.  Την απόφαση να ακυρώσει τους εορτασμούς των Χριστουγέννων πήρε η Αιγυπτιακή Κοπτική Καθολική Εκκλησία, προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη της στην Κοπτική Ορθόδοξη Εκκλησία...
που έπεσε θύμα μίας εκ των μεγαλυτέρων επιθέσεων εναντίον χριστιανών των τελευταίων χρόνων.  Παρά το ότι οι εορτασμοί θα ακυρωθούν, οι Καθολικοί και Ορθόδοξοι ιερείς κάλεσαν τους πιστούς να παρευρεθούν κανονικά στις λειτουργίες, αγνοώντας τις απειλές από εξτρεμιστικές ομάδες για νέες επιθέσεις.  Οι διωγμοί χριστιανών στην Αίγυπτο δεν είναι κάτι καινούργιο, με την τελευταία μεγάλη επίθεση να είχε γίνει υπό το καθεστώς των "Αδελφών Μουσουλμάνων".  Ωστόσο την προηγούμενη βδομάδα σε επίθεση έξω από Κοπτική Ορθόδοξη Εκκλησία, πάνω από 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 40 τραυματίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive