Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

«ΣΑΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ» στο μετρό του Τόκιο! Δείτε πως στοιβάζουν τους επιβάτες, ώστε να χωρέσουν όσο περισσότεροι γίνεται! ΑΠΙΘΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!

METRO TOKIO
Είτε κάποιος είναι από τους ανθρώπους που θα σπρώξει λίγο για να χωρέσει στα μέσα μεταφοράς της Αθήνας, είτε από εκείνους που… αφήνει τα τρένα να περνούν μέχρι να έρθει κάποιο «πιο άδειο», σε καμία περίπτωση οι εικόνες των ωρών αιχμής της ελληνικής πρωτεύουσας δεν πλησιάζουν καν την καθημερινότητα στο Τόκιο – ειδικά στο μετρό...

Είναι μάλιστα γνωστό ότι, λόγω της καθημερινής πολυκοσμίας, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας εκεί έχουν στα καθήκοντά τους την… αρμοδιότητα να σπρώχνουν τους επιβάτες μέσα στο βαγόνι ώστε να χωρέσουν όλοι και να κλείσουν με ασφάλεια οι πόρτες. Τις τελευταίες ώρες όμως έχουν έρθει στη δημοσιότητα δύο βίντεο, που πραγματικά ξεπερνούν την δική μας φαντασία σχετικά με αυτό που για τον λαό της Άπω Ανατολής, είναι απλά… «Δευτέρα».
Στο πρώτο βίντεο, ένας άντρας φαίνεται να στέκεται ατάραχος στο… όριο της πόρτας του βαγονιού στο μετρό του Τόκιο. Μάλιστα καθώς όσοι προσπαθούν να μπουν στα ενδότερα περνούν και τον σπρώχνουν ελαφρώς, εκείνος ατάραχος διαβάζει το κινητό του. Μέχρι που έρχεται η ώρα οι πόρτες να κλείσουν: Χωρίς να αλλάξει καν την έκφραση του προσώπου του, ο κύριος απλά περιμένει. Τι περιμένει; Τους αρμοδίους να εκτελέσουν το καθήκον τους και να… τον σπρώξουν μέσα για να χωρέσει! Και μάλιστα όχι μόνον αυτόν, αλλά και τον ογκώδη χαρτοφύλακά του… Εννοείται πως τελικά το κατορθώνουν – είναι η δουλειά τους!

Στο δεύτερο βίντεο, σε ένα ακόμα πιο γεμάτο τρένο – αν είναι αυτό δυνατόν – οι υπάλληλοι είναι σαφώς πιο χαλαροί: Το πρόβλημά τους είναι ένας μικρός χαρτοφύλακας, φυσικά και θα χωρέσει…
Δείτε παρακάτω μερικά ακόμα βίντεο από το μετρό της ιαπωνικής πρωτεύουσας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive