Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Πήγαν να επιβάλουν Ισλάμ και στην Ιαπωνία και… δείτε τι έγινε. Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη. (BINTEO)

pigan-epivaloun-islam-iaponia-dite-egine-vinteo-694x357
Η Ιαπωνία είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εύρυθμες κοινωνίες, παρ’ όλα αυτά τελευταία γίνεται και εκεί μια οργανωμένη προσπάθεια εισβολής του Ισλάμ. Όλο το λαμπερό παρελθόν τους, τα βιβλία τους, τα ιερά τους, ναοί, νεκροταφεία και αγάλματα, κινδυνεύουν να εξαλειφτούν από ιμάμηδες λόγω άγνοιας της πολιτικής εισβολής του Ισλάμ....

Η ισλαμική προπαγάνδα δεν παύει να υφίσταται και εκεί. Οι λαθρομετανάστες προσπαθούν και σε αυτήν τη χώρα να επιβάλλουν με τη βία το νόμο της δικής τους ζούγκλας.
Αυτό όμως που δεν υπολόγισαν είναι ότι οι Ιάπωνες, αν και αρκετά πολιτισμένοι, δεν παύουν να προέρχονται από προγόνους εξ’ αίματος πολεμιστών και μαχητών, (Σαμουράϊ). Αποτέλεσμα είναι να αντιδράσουν δυναμικά και με επιτυχία με τις γνώσεις πολεμικών τεχνών τους όπως φαίνεται στο βίντεο.
Ορισμένοι προειδοποιούν τους Ιάπωνες ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στους μουσουλμάνους να εισέρχονται ούτε για διακοπές στη χώρα. Ειδάλλως αυτό που βλέπουμε είναι ένα πολύ μικρό δείγμα αυτών που έπονται αν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη. Οι γυναίκες θα αρχίσουν να βιάζονται όπως στη Σουηδία, ενώ οι άντρες θα εξαναγκάζονται να γίνουν μουσουλμάνοι.
Έτσι τόσο οι Ιάπωνες όσο και άλλοι λαοί θα πρέπει να αρχίσουν να αντιδρούν δυναμικά ενάντια αυτής της εισβολής, αλλιώς αυτό το λάθρο Ισλάμ με τις διαθέσεις που έχει και που δεν κρύβονται, στο τέλος θα μας πετάξει σταδιακά όλους έξω από την ίδια μας τη χώρα.
Το θέλουμε αυτό;
 

2 σχόλια:

  1. Παρανομη η προσπαθεια ισλαμοποιησης της Ελλαδος
    Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.

    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/08/40.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα επεισόδια συνέβησαν την Κυριακή 25 Οκτ. 2015 έξω από την Τουρκική πρεσβεία στο Τόκιο και στα πλάνα βλέπουμε μια συμπλοκή μεταξύ των Τούρκων και Κούρδων. Περισσότεροι από 600 Τούρκοι υπήκοοι, συμπεριλαμβανομένων των εθνοτικών μειονοτήτων της χώρας ήταν στην πρεσβεία για να ψηφίσουν για τις εθνικές εκλογές της Τουρκίας. Η ψηφοφορία για τους Τούρκους υπηκόους που ζουν στην Ιαπωνία ξεκίνησε στις 9 π.μ. Η ακριβής αιτία για την αψιμαχία είναι υπό έρευνα, ανέφερε η Ιαπωνική αστυνομία και τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή ξεκίνησε από κάποιους ανθρώπους που κυμάτιζαν σημαίες διαφόρων εξτρεμιστικών οργανώσεων στην Τουρκία

    Ισχυρισμοί πως οι λαθρομετανάστες, προσπαθούν να επιβάλλουν το ισλάμ στην Ιαπωνία και οι ninja με τους samourai αντιδρούν, καταρρίπτονται. Το σενάριο αυτό δεν έχει γίνει ταινία»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive