Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ιδού τι έκαναν σε 9χρονο κοριτσάκι μουσουλμάνοι συμμαθητές του – «Καμπανάκι» στους Έλληνες γονείς

Ιδού τι έκαναν σε 9χρονο κοριτσάκι μουσουλμάνοι συμμαθητές του – «Καμπανάκι» στους Έλληνες γονείς
9χρονο κοριτσάκι από την Σουηδία,  το οποίο φοιτά στην Τετάρτη Δημοτικού στο δημόσιο σχολείο της πόλης Eskilstuna, ξυλοκοπήθηκε, βασανίστηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από ομάδα παιδιών μουσουλμάνων «μεταναστών» που «ενσωματώθηκαν στο σχολείο της, όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή και στην Ελλάδα....
  Μάλιστα το σχολείο, αντί να καταγγείλει το περιστατικό, αποφάσισε να το καλύψει.  Το παιδάκι είπε στους γονείς της ότι σε τακτική βάση το φώναζαν «μο@νί» και «πόρνη», ενώ το χτυπούσαν στο προαύλιο του σχολείου και μέσα στο λεωφορείο.  Τελικά, κάποιοι μουσουλμάνοι μαθητές τράβηξαν το παντελόνι της στην τραπεζαρία του σχολείου και προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις.  Τα άλλα παιδιά απλά παρακολουθούσαν.  Όπως μεταδίδει η σουηδική ενημερωτική ιστοσελίδα «Fria Tider», το σχολείο δικαιολόγησε την κακοποίηση, αναφέροντας πως το κορίτσι αποτελούσε ένα φυσικό στόχο, διότι «αυτή είναι ξανθιά και γλυκιά»!  «Οι εξηγήσεις που μας έδωσε το σχολείο ήταν ότι η κόρη μας ήταν ξανθιά και γλυκιά και ανέβαινε “ζωηρά” στο λεωφορείο», τόνισε η μητέρα στον σουηδικό τηλεοπτικό σταθμό «Sörmland».  Μία είδηση, η οποία αφορά όλους τους Έλληνες γονείς, ειδικά όσους καλωσορίζουν χωρίς δεύτερες σκέψεις μεγάλο αριθμό παιδιών μουσουλμάνων στα σχολεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive