Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ανδρος: Ντοκουμέντο από τη διάσωση των 9 ναυτικών. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για διέσωσε τους εννέα ναυτικούς από το φορτηγό πλοίο Cabrera
Παραμονή Χριστουγέννων και το πλήρωμα του ελικοπτέρου επιφυλακής του Πολεμικού Ναυτικού με εξαιρετικά επικίνδυνη επιχείρηση διέσωσε τους εννέα ναυτικούς από το φορτηγό πλοίο Cabrera που είχε προσαράξει στην Άνδρο και τελικώς βυθίστηκε....

Αποτέλεσμα εικόνας για διέσωσε τους εννέα ναυτικούς από το φορτηγό πλοίο Cabrera
Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, τύπου S-70B Aegean Hawk, μετά από αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας - Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, συμμετείχε σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή κοντά στις ακτές βορείως της Άνδρου.
ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο - H δραματική διάσωση των ναυτικών στην Άνδρο
Από 06:03 έως 08:20, το ελικόπτερο απομάκρυνε τα εννέα μέλη του πληρώματος από τα οποία τρεις από Πολωνία, ένας από Ουκρανία, ένας από Λιθουανία και τέσσερις από Φιλιππίνες, του φορτηγού πλοίου “CABRERA”, σημαίας Αντίγκουα Μπαρμπούντα.
Όλα τα μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σώα στο ελικοδρόμιο Κοτρωνίου Μαραθώνα της Διοικήσεως Ελικοπτέρων Ναυτικού, όπου παρελήφθησαν από προσωπικό του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και ΕΚΑΒ.

Αποτέλεσμα εικόνας για διέσωσε τους εννέα ναυτικούς από το φορτηγό πλοίο Cabrera
Το φορτηγό πλοίο είχε προσαράξει σε απόκρημνη και κατακόρυφη βραχώδη ακτή, ενώ ταυτόχρονα κλυδωνιζόταν και βυθιζόταν σταδιακώς, γεγονός που περιόριζε σημαντικά τις κινήσεις του ελικοπτέρου.
Στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες με δυνατούς ανέμους, σε συνδυασμό με βροχή και περιορισμένη ορατότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive