Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Εξαρθρώθηκε σπείρα που πουλούσε βρέφη για 8.000 ευρώ

Κύκλωμα Βουλγάρων, οι οποίοι πουλούσαν βρέφη αντί 8.000 ευρώ, εξαρθρώθηκε στην Κατερίνη και ήδη έχουν διαπιστωθεί 14 παράνομες υιοθεσίες.  Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 19 ατόμων (15 άνδρες και τέσσερις γυναίκες) που κατηγορούνται ότι έφερναν εγκύους από τη Βουλγαρία...
οι οποίες βρίσκονταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Οι γυναίκες γεννούσαν σε κλινικές και τα νεογέννητα πωλούνταν αμέσως σε ζευγάρια. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, η δράση του κυκλώματος άρχισε στις 9 Οκτωβρίου του 2013 και έως τις 20 Μαΐου του 2015 είχαν γίνει 14 παράνομες υιοθεσίες. 
Ομως ο αριθμός των νεογνών που δόθηκαν για υιοθεσία εκτιμάται ότι είναι πολύ μεγαλύτερος, την ώρα που οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν και τυχόν συμμετοχή γιατρών στο κύκλωμα.
Παράνομες υιοθεσίες
Οι έγκυες φιλοξενούνταν σε σπίτια μελών του κυκλώματος στην Κατερίνη, έως την ημέρα του τοκετού, που πραγματοποιούνταν σε κλινικές στην περιοχή της Πιερίας.
Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης είχε προηγηθεί σύλληψη και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο εκ των μελών του κυκλώματος για ακόμη δύο περιπτώσεις παράνομων υιοθεσιών.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, που παρέπεμψε την υπόθεση στον ανακριτή για κύρια ανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive