Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Οι "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" οι "ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ". Εφιάλτης για 36χρονη που τη νάρκωσαν και τη βίασαν ομαδικά 3 Πακιστανοί που συνελήφθησαν

ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ. Μια απερίγραπτη φρίκη βίωσε 36χρονη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, η οποία έπεσε θύμα νάρκωσης και ομαδικού βιασμού από τρεις Πακιστανούς. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα...
από την Ινδονησία στις 30 Νοεμβρίου, είχε πάει σε διαμέρισμα ενός 48χρονου άνδρα από το Πακιστάν, με τον οποίο γνωριζόταν.
Εκεί βρίσκονταν μαζί το δύο ομοεθνείς του, που της έδωσαν να πιει χυμό στον οποίο είχαν ρίξει υπνωτικές ουσίες.
Μέσα σε λίγα λεπτά η άτυχη 36χρονη με αποτέλεσμα να  χάσει τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε είχε έντονο πονοκέφαλο και πόνους σε όλο της το σώμα αλλά κυρίως στα γεννητικά της όργανα.
Τότε ο 48χρονος της έδειξε τον ομαδικό βιασμό της, που είχε καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο και την απείλησε πως αν αποκάλυπτε τι είχε υποστεί θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο τις αποτρόπαιες στιγμές.
Έντρομη η γυναίκα, όπως κατέθεσε, τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω την τσάντα της που περιείχε 900 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, χρυσαφικά αξίας περίπου 2.000 ευρώ και μία χρυσή λύρα.
Οι δράστες, όμως, δεν περιορίστηκαν στη λεία τους αλλά  συνέχισαν να την εκβιάζουν με απειλητικά μηνύματα, προκειμένου να τους δώσει χρήματα ώστε να μην την διαπομπεύσουν διαδικτυακά.
Τελικά, αναγκάστηκε να αποκαλύψει το δράμα της στους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη των δύο εκ των τριών  δραστών, ηλικίας 48 και 32 χρόνων, ενώ αναζητούν έναν ακόμη ομοεθνή τους.
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για βιασμό, απειλή και εκβίαση οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, που τους παρέπεμψε σε ανακριτή, στον οποίο καλούνται να απολογηθούν για τις αποκρουστικές πράξεις τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive