Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ. «15 αστυνομικοί είναι νεκροί»: Νεότερα από τις εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη! ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Έκρηξη στην Τουρκία LIVE: Τρομοκρατική επίθεση κοντά στο γήπεδο της Μπεσίκτας! Al Jazeera: «15 αστυνομικοί είναι νεκροί»
Δύο ισχυρές εκρήξεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστων 13 ανθρώπων, σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη, κοντά στο στάδιο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπεσίκτας.  Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η μια έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε λεωφορείο που μετέφερε άνδρες των ΜΑΤ, δίπλα στη Vodafone Arena (έδρα της Μπεσίκτας), ενώ η δεύτερη έκρηξη...
σημειώθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο κοντά στην πλατεία Ταξίμ.  Αμέσως μετά τις εκρήξεις ακολούθησαν πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.  

Όπως αναφέρει το CNN Turk, το γήπεδο είχε αδειάσει αρκετή ώρα (δύο ώρες πριν είχε τελειώσει ο αγώνας της Μπεσίκτας με τη Μπούρσασπορ) νωρίτερα από τους οπαδούς των δύο ομάδων, ωστόσο ομάδα αστυνομικών, υπεύθυνων για την αντιμετώπιση της βίας, παρέμενε στον περιβάλλοντα χώρο. 

Την ώρα που το λεωφορείο που θα τους μετέφερε ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, παγιδευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν ακριβώς έξω από τη θύρα των φιλοξενούμενων εξερράγη

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή γύρω από το στάδιο Vodafone Arena, της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπεσίκτας, μετέδωσε δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.
Ο υπουργός εσωτερικών ανέφερε ότι τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα που στόχευε λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς, πολλοί από του οποίους τραυματίστηκαν.
Για τρομοκρατική ενέργεια έκανε λόγο από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών της χώρας, Αχμέτ Αρσλάν με ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, η έκρηξη σημειώθηκε ενώ είχαν αποχωρήσει από το στάδιο οι οπαδοί των ομάδων, τη στιγμή που οι αστυνομικοί έφευγαν από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive