Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Ισραήλ: Ανακάλεσε τους πρεσβευτές του από 14 χώρες λόγω του ψηφίσματος του ΟΗΕ


Την αντίδρασή της για το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που απαιτεί τον τερματισμό της εποικιστικής διαδικασίας στα Παλαιστινιακά εδάφη, κλιμακώνει η ισραηλινή κυβέρνηση. Αρχικά το υπουργείο Εξωτερικών είχε ανακαλέσει τους πρεσβευτές σε...
Νέα Ζηλανδία και Σενεγάλη, χώρες οι οποίες έφεραν την εν λόγω πρόταση ψηφίσματος στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Η πρόταση πέρασε με τις 14 από τις 15 ψήφους υπέρ, καθώς μόνο οι ΗΠΑ αποφάσισαν να απέχουν από τη διαδικασία. Κλιμακώνοντας την αντίδρασή της στο ψήφισμα, το οποίο έχει ήδη δηλώσει πως δεν πρόκειται να εφαρμόσει, η κυβέρνηση του Ισραήλ αποφάσισε να ανακαλέσει τους πρεσβευτές της από τα υπόλοιπα 4 μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας αλλά και από τα 10 προσωρινά.
Πρόκειται δηλαδή για τους πρεσβευτές σε: Κίνα, Γαλλία, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και εκείνους σε: Ανγκόλα, Αίγυπτο, Ιαπωνία, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Σενεγάλη, Ισπανία, Ουκρανία, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive