Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ από βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ! "Παίρνουν μίζες στο ΤΑΙΠΕΔ για τις ιδιωτικοποιήσεις..." H "δικαιοσύνη"; Τι είναι αυτό, εξωτικό φρούτο;



«πληρώνονται μόνο τις ΜΙΖΕΣ τους οι ΤΑΙΠΕΔιτες αυτοί οι οποίοι έκαναν την πώληση… για να ξέρουμε τι συζητάμε»!
Δήλωση - σοκ έκανε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.... Συγκεκριμένα αποκάλυψε με απόλυτη φυσικότητα ότι τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ παίρνουν… μίζες για τις ιδιωτικοποιήσεις που κάνουν!
Μιλώντας συγκεκριμένα στο...
Top Channel της Κοζάνης στις 19 Νοεμβρίου, πριν από 9 ημέρες,  ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμης Δημητριάδης, αναφέρθηκε στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την μεταβίβαση του 17% στο ΤΑΙΠΕΔ. Και υποστηρίζοντας ότι το 51% θα παραμείνει στο δημόσιο, άρχισε να λέει ότι: «...Είχε μεταβιβαστεί το 17% στο ΤΑΙΠΕΔ το 2013. ΤΑΙΠΕΔ ίσον πώληση. Να τα ξεκαθαρίσουμε. Είναι γεγονός ότι είναι προς πώληση. Αυτό σας εξηγώ, είναι προς πώληση… αυτό σημαίνει ΤΑΙΠΕΔ, δεν σημαίνει κάτι άλλο…και μάλιστα πώληση και απευθείας χρέος… πληρώνονται μόνο τις ΜΙΖΕΣ τους οι ΤΑΙΠΕΔιτες αυτοί οι οποίοι έκαναν την πώληση… για να ξέρουμε τι συζητάμε»!
Το  συγκεκριμένο απόσπασμα, για το ΤΑΙΠΕΔ και τις μίζες: ΕΔΩ 
Ολόκληρη η συνέντευξη του βουλευτή σε βίντεο:

Από το "PRESS-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

35409235

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive