Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ: Νεκροί και τραυματίες από έκρηξη και μεγάλη φωτιά – Ακολούθησαν άγρια επεισόδια με λαθρομετανάστες και την αστυνομία!

Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο απολογισμός από έκρηξη, πιθανά φιάλης υγραερίου, στο hot spot της Μόριας στη Μυτιλήνη.  Από την έκρηξη έχουν σκοτωθεί μία γυναίκα και ένα παιδί, ενώ σοβαρά εγκαύματα έχουν υποστεί άλλη μιά γυναίκα και ένα παιδί.  Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά οι νεκροί είναι τρεις...
 Η φωτιά που ακολούθησε της έκρηξης κατακαίει μεγάλο μέρος του καταυλισμού.  Αμέσως μετά τη φωτιά επικράτησε πανικός στον καταυλισμό των προσφύγων και έσπευσαν στο σημείο, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνοδεία αστυνομικών και ασθενοφόρα.  Πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα, ενώ η οργή των λαθροπροσφύγων στράφηκε προς τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά επεισόδια και να τραυματιστούν τουλάχιστον 10 άνθρωποι.  Αυτή τη στιγμή στο σημείο παραμένουν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο καταυλισμός έχει εκκενωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive