Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

« Αντιρατσιστική» προπαγάνδα Παύλου Τσίμα. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

metanastes-italia-1_6
Με αφορμή τα προβλεθέντα και συμβαίνοντα στη Χίο (https://www.youtube.com/watch?v=fZv-2JScL3o κτλ) και  επιπλέον με τα συγχαρητήρια του απερχόμενου Προέδρου Ομπάμα στον Δρα Τσίπρα για την καταστροφική του «φιλανθρωπία» για τον Ελληνισμό,  θυμήθηκα τι συνέβαινε στην πατρίδα μας από το 1996....
Πρώτα, με τον αρχιερέα της νέας τάξης Σημίτη  και μετέπειτα με όλους τους «άξιους» νεοταξικούς υπηρέτες, Κωστάκη, Γιωργάκη, η αλήθεια είναι λιγότερο ο Σαμαράς και τέλος με τον Δρα Τσίπρα (πιστεύω κάποια στιγμή ο Ερτογάν θα δώσει και στον Κούλη διδακτορικό), την Σία του, τον Μουζέλη του Καμμένου, τα εθνικού σκοπού Χοτ Σποτς του Κούλη που τα έφτιαξε με αξιοσημείωτο ζήλο ο Καμμένος, που άξιζε ξεχωριστά συγχαρητήρια από τον «φιλάνθρωπο» Διευθύνοντα Σύμβουλο της νέας τάξης Ομπάμα.
Βρισκόμαστε στο 2009, χωρίς "Σύριους" τότε "πρόσφυγες". Θυμηθείτε και «απολαύστε» την τότε πλύση εγκεφάλου όπως την ζήσαμε τότε:
"Με όσα άλλα συμβαίνουν στη χώρα μας ξεχάσαμε το λαθρομεταναστευτικό.  Το θυμήθηκα όμως υποχρεωτικά βλέποντας αργά το βράδυ στο κανάλι που μας αποκαλεί «Ελληναράδες», τον γνωστό συνεργάτη του Σόρος κ. Παύλο Τσίμα να συνομιλεί με τον απασχολήσαντα πρόσφατα το Πανελλήνιο σκηνοθέτη Γαβρά που ως «γνωστόν» είχε πρόσφατα σε φιλμ του «περιγράψει» τους κυρίως υπαίτιους της καταστροφής του Παρθενώνα.
Στην χθεσινή νυκτερινή εκπομπή οι κ.κ. Τσίμας και Γαβράς εκάθοντο σε ένα καφενείο πλήρες Αφρικανών λάθρο ή σκέτο μεταναστών, δεν μπορώ να γνωρίζω.
Οι πλείστοι των Αφρικανών, σε ένα απίθανο σκηνοθετικό ντεκόρ, υποθέτω του κ. Γαβρά, εκάπνιζαν ναργιλέ με τουμπεκί ή με άλλα χρησιμοποιούμενα στον ναργιλέ για κάπνισμα. Η εξακρίβωση του χρησιμοποιούμενου για κάπνισμα υλικού ήταν δυστυχώς αδύνατη μέσω της εικόνας της τηλεόρασης.
Μόνον υποθέσεις μπορούσε να κάνει κανείς από το ύφος της μεγάλης ή μικρής ευδαιμονίας στα πρόσωπα των καπνιζόντων Αφρικανών.
Στο ντεκόρ αυτό οι κ. κ. Τσίμας και Γαβράς περιέγραφαν πόσο δυστυχείς είναι οι μετανάστες με επιπλέον τον κ. Γαβρά να θυμίζει υποκινούμενος από τον κ. Τσίμα πώς και αυτός όπως και πολλοί Έλληνες υπήρξε μετανάστης και να περιγράφει τις δυσκολίες που πέρασε με εξαγόμενο συμπέρασμα ότι πρέπει και εμείς να είμαστε φιλάνθρωποι σε όποιον κτυπήσει την πόρτα μας (μάλλον δεν την κτυπάνε μπαίνουν με το έτσι θέλω), έστω και εάν ακόμα (το συμπέρασμα είναι δικό μου και οφείλεται στο όχι ποσοστώσεις στους λαθρομετανάστες) ολόκληρο, το Πακιστάν, ή το Ιράκ, ή το Αφγανιστάν, κτλ., θελήσουν να τους φιλοξενήσουμε στην ωραία και φιλόξενη χώρα μας.
Δεν είχα την υπομονή ούτε το άντεχα να ακούσω όλην την μελοδραματικά σκηνοθετημένη τους εκπομπή και έτσι δεν γνωρίζω τι διημείφθη στη συνέχεια. Ούτε σκοπός του παρόντος ήταν να ασχοληθώ με τους σεβαστούς αυτούς δύο κυρίους.
Σκοπός είναι να δούμε μερικές λεπτομέρειες του λαθρομεταναστευτικού και να συμπεράνουμε πού οδηγείται η Ελλάδα.
Και όπως θα φανεί μάλλον οδηγείται εκεί που επιθυμούσαν και επιθυμούν οι δύο ανωτέρω αξιότιμοι κύριοι και οι έχοντες ταυτόσημες αντιλήψεις.
Μέσα στο Αύγουστο είχα την τύχη να παρακολουθήσω στο ελληνικό Κανάλι τηλεόρασης10, μίαν ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Προέδρου του Ινστιτούτου μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Αλεξάνδρου Ζαβού.
Σημειώνω κατωτέρω τα συμπεράσματα όπως μπόρεσα να τα συγκρατήσω μέχρι σήμερα, με μικρή πιθανότητα κάπου να μην είμαι απόλυτα ακριβής:
1. Όλοι οι λαθρομετανάστες για ευνόητους λόγους καταστρέφουν άμα τη εισόδω τους στην Ελλάδα (δια ξηράς ή δια θαλάσσης) οποιοδήποτε έγγραφο δηλώνει τη καταγωγή τους.
2. Εάν όμως το κράτος μας με κάποιο τρόπο διαπιστώσει ή υποψιαστεί την καταγωγή ενός λαθρομετανάστη, θα πρέπει να ακολουθήσει την εξής διαδικασία, αφού η χώρα από όπου ήρθε, η τουρκία, δεν τηρεί την συμφωνία να τους δέχεται πίσω. Έτσι ακολουθείται, πχ. για έναν Ινδό (ή και για οποιονδήποτε άλλον) η εξής διαδικασία.
Τον φωτογραφίζουν και δίδουν στην Ινδική πρεσβεία την φωτογραφία του, αναφέροντας επίσης το όνομα του και χωρίο του.
Η Ινδική Πρεσβεία αποστέλλει στο Νέο Δελχί τη φωτογραφία και τις πληροφορίες για τον λαθρομετανάστη (όνομα, χωρίο στην Ινδία, κτλ.)
Από το Νέο Δελχί αποστέλλονται τα ανωτέρω σχετικά στη επαρχιακή κυβέρνηση όπου υπάγεται το χωριό του δράστη, από εκεί, δεν ξέρω στην Ινδία πώς ονομάζονται, στην αντίστοιχη Νομαρχία της Ινδίας, στον αντίστοιχο δήμο, στην αντίστοιχη κοινότητα, στο αντίστοιχο χωριό όπου γίνεται ο έλεγχος.
Ακολουθεί η αντίστροφη πορεία και μετά το ελάχιστον ένα χρόνο (η εκτίμηση είναι δική μου) φτάνει η συνήθως αρνητική απάντηση ότι είναι άγνωστος.
Και στη απίθανη περίπτωση θετικής απάντησης προφανώς έχουν χαθεί τα ίχνη του λαθρομετανάστη.
Φανταστείτε τη διαδικασία αυτήν για δύο έως τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες για αντιληφθείτε ότι πρόκειται για μία τρύπα στο νερό.
3. Με βάση τις κοινοτικές αποφάσεις ο λόγος δύσκολης οικονομικής κατάστασης σε μία χώρα δεν αποτελεί λόγο παροχής ασύλου ή πολιτογράφησης ενός μετανάστη (σημειώνω ό,τι συνεκράτησα με κάποιο κίνδυνο μικρού λάθους).
4. Εάν από την Ελλάδα ένας λαθρομετανάστης μεταβεί σε άλλη χώρα της Ε.Ε. σύμφωνα με τις υπάρχουσες συμφωνίες στην Ε. Ε. Η χώρα αυτή μας τον επιστρέφει και είμαστε υποχρεωμένοι να τον δεχθούμε πίσω.
5. Οι εκ τουρκίας με βάρκες προερχόμενοι λαθρομετανάστες μόλις αντιληφθούν το ελληνικό θαλάσσιο περιπολικό βυθίζουν τη βάρκα τους για να τους περισυλλέξει και να τους σώσει το περιπολικό μας.
6. Οι υπάρχοντες και αναγγελθέντες υπό κατασκευή χώροι υποδοχής τους είναι ανεπαρκέστατοι και συνεπώς προς το θεαθήναι. Πολύ μικρό ποσοστό από αυτούς είναι δυνατόν να φιλοξενηθεί με προφανή τα επακόλουθα πέραν και της κοροϊδίας του Ελληνικού λαού.
7. Σε ερώτημα για τις ποσοστώσεις ή όχι, δηλαδή αν πρέπει να δεχόμαστε χωρίς κανένα περιορισμό οποιονδήποτε έρχεται όπως υποστηρίζουν ΣΥΝΣΥΡΙΖΑ (δεν ξέρω τι γίνεται στο κόμμα αυτό γι αυτό το γράφω έτσι και να με συγχωρήσουν) και ΚΚΕ ή αν πρέπει να καθορίσουμε ένα ποσοστό που αναφέρεται στον πληθυσμό των Ελλήνων, κ. Ζαβός μειδιώντας απάντησε ότι μακάρι η Ελλάδα να ήταν μία τεράστια και πλούσια χώρα ώστε να μπορεί να δεχθεί όλους τους δυστυχείς του πλανήτη.
Σημείωσε δε ότι σύμφωνα με μελέτες τους, με την είσοδο στην αγορά εργασίας 300.000 επιπλέον μεταναστών , θα μειωθεί κατά 52% περίπου το εισόδημα των ήδη απασχολούμενων μεταναστών.
Για τις επιπτώσεις στους Έλληνες εργαζομένους, ουδέν ανέφερε.
Εξάλλου γνωρίζουμε καλά ότι η Ε.Ε. δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες της αλλά για αύξηση μόνον των κερδών των επιχειρήσεων, ακόμα και αν μείνουν χωρίς εργασία αντικαθιστάμενοι από φτηνότερους εισαγόμενους, όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες.
8. Λόγω του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας, που μετατρέπεται σίγουρα βαθμιαία σε μουσουλμανικό Ελλαδιστάν, ζητήθηκε από όλες τις χώρες της Ε.Ε. να μοιραστούν μαζί μας το πρόβλημα δεχόμενοι η κάθε μία αναλογούντες λαθρομετανάστες. Επειδή όμως, οι «άθλιες» αυτές χώρες  δεν έχουν τον «φιλανθρωπισμό» των δικών μας πολιτικών, αρνήθηκαν όλες.
9. Αποτέλεσμα.
Αφού δεν είναι δυνατόν λόγω της φιλανθρωπίας μας, να φρουρήσουμε τα σύνορα μας και να τους εμποδίσουμε να έρχονται με πλοιάρια από τη χώρα του κουμπάρου μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε και καταδικάζουμε σε καταστροφή τον Ελληνικό πολιτισμό.
Βέβαια έχω πει και άλλη φορά ότι είναι η καλοσύνη του μεγάλου μας κουμπάρου που τον έκανε να μην μας στείλει δια της ιδίας οδού δύο τρία εκατομμύρια ή και περισσότερους τούρκους στα νησιά μας, ώστε να πάψει να υπάρχει και ελληνοτουρκικό πρόβλημα στο Αιγαίο. Ή μας στέλλει και δεν το πήραμε μυρουδιά;
Τέλος επί χρόνια είναι γνωστόν ότι ο Ελληνισμός θα εξαφανιστεί με μαθηματική ακρίβεια λόγω της υπογεννητικότητας στην χώρα μας. Και τί κάνουν οι αξιότιμοι πολιτικοί μας όλα αυτά τα χρόνια για να λύσουν δήθεν το πρόβλημα; Δίδουν σε αυτούς που τους ξέφυγε και έκαναν τρίτο ή τέταρτο παιδί ένα επίδομα για να απαλύνει τις δυσκολίες του λάθους στο οποίον υπέπεσαν. Το επίδομα αυτό δεν είναι κίνητρο για αύξηση του αριθμού των Ελλήνων. Είναι ένα είδος συμπαράστασης σε άτομα που έσφαλαν.
Πραγματικό κίνητρο είναι αυτό που άκουσα ότι εφάρμοσε ή θα εφάρμοζε στην Κύπρο ο αείμνηστος Πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος (ένας μεγάλος πολιτικός είναι φαίνεται μεγάλος σε όλα). Έτσι θα έδινε ένα ποσό της τάξης των 20.000 για κάθε παιδί. Δεν ενθυμούμαι τη λεπτομέρεια του σε ποίες περιπτώσεις θα το έδινε.
Η κοινή όμως λογική λέει ότι αν δοθούν πχ., 10.000 ευρώ για κάθε δεύτερο παιδί, 15.000 για κάθε τρίτο, 20.000 για κάθε τρίτο, 25.000 για το τέταρτο, 30.000 για το πέμπτο και για τα  επόμενα ίσως λύναμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, τουλάχιστον στην επαρχία.
Οι πολιτικοί μας όμως που δεν είναι «εθνικιστές» και δεν τους ενδιαφέρει η σίγουρη στο μέλλον εξαφάνιση των Ελλήνων και του ελληνικού μας πολιτισμού, προτίμησαν, και όλα δείχνουν ότι συνεχίζουν να προτιμούν, την αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών που βαθμιαία θα υποκαταστήσουν τους Έλληνες.
Να σημειώσουμε άλλη μίας φορά ότι οι λαθρομετανάστες είναι και φτηνότεροι και για τις επιχειρήσεις σύμφωνα και με το πνεύμα της Ε.Ε. από τους «κακομαθημένους» δαπανηρούς εντόπιους Έλληνες.
Κατά τα άλλα τα δύο «υπέρ των εργατών» αριστερά με εισαγωγικά ή όχι κόμματα είναι φανερά εναντίον των ποσοστώσεων όσον αφορά του εισαγόμενους λαθρομετανάστες.
Το ΠΑΣΟΚ είναι επίσης το ίδιο φανερά εναντίον των ποσοστώσεων, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του τέως υπουργός και Χρυσοχοϊδης.
Τέλος η Νέα Δημοκρατία είναι σεμνά και ταπεινά, όπως το συνηθίζει σε όλα, όπως το απέδειξε τα χρόνια που κυβερνά, εναντίον των ποσοστώσεων.
Και ο Θεός μόνον μπορεί πλέον να σώσει τον Ελληνισμό».
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive