Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη Ομπάμια: Δύο κόσμοι σε ένα φωτογραφικό καρέ.Δυο παιδιά βλέπουν τον δολοφόνο της πατρίδας τους

Επίσκεψη Ομπάμα: Δύο κόσμοι σε ένα φωτογραφικό καρέ
Πολλοί ήταν οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες της Αθήνας που επεδίωξαν να βρεθούν κοντά στα σημεία διέλευσης της αυτοκινητοπομπής του Αμερικανού Προέδρου, σε μια προσπάθεια να... δουν από κοντά τον δολοφόνο της πατρίδας τους τον Μπαράκ Ομπάμα....
Όπως τα δύο προσφυγόπουλα από το Αφγανιστάν, που απαθανάτισε με την κάμερά του ο φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Reuters, αποτυπώνοντας σε ένα μόνο καρέ δύο παράλληλους κόσμους: από τη μία τον "πλανητάρχη" κι από την άλλη δυο παιδιά που από πολύ μικρή ηλικία γνώρισαν το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής εξ αιτίας του. Τα δυο παιδιά στριμώχτηκαν σε μια σκισμένη πολυθρόνα, προκειμένου να καταφέρουν να δουν έστω για λίγα δευτερόλεπτα τον πιο ισχυρό άνδρα του πλανήτη, με τον οποίο τα χώριζαν για μια στιγμή μόλις λίγα μέτρα, αλλά ταυτόχρονα και τεράστια απόσταση.
Τα δυο παιδιά στριμώχτηκαν σε μια σκισμένη πολυθρόνα, προκειμένου να καταφέρουν να δουν έστω για λίγα δευτερόλεπτα τον πιο ισχυρό άνδρα του πλανήτη, με τον οποίο τα χώριζαν για μια στιγμή μόλις λίγα μέτρα, αλλά ταυτόχρονα και τεράστια απόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive