Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε όλοι το κόλπο που ετοιμάζεται και τις άμεσες συνέπειες για την Ελλάδα κι ο Θεός βοηθός

Διαβάστε όλοι το κόλπο που ετοιμάζεται και τις άμεσες συνέπειες για την Ελλάδα
Η Τρόικα έρχεται στην Αθήνα με νέες πιέσεις  για την μείωση του αφορολογήτου, στο πλαίσιο της περαιτέρω εξαθλίωσης του ελεύθερο επαγγέλματος, όπως ορίζει η Ατζέντα 21.  Επειδή σου δίνουν το πρόβλημα, σου δίνουν όμως και την λύση, η κυβέρνηση…
«σκέφτεται» να διατηρήσει το αφορολόγητο, συνδέοντάς το με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.  Μια τέτοια εξέλιξη, όπως αναφέρεται, θα έχει διπλό όφελος: από τη μία περιορίζει την κίνηση «μαύρου χρήματος» (σύμφωνα με στελέχη του ΥΠΟΙΚ) και από την άλλη αποτρέπει την πρόσκληση νέας δυσαρέσκειας στους φορολογουμένους, οι οποίοι βλέπουν διαρκώς το εισόδημά τους να μειώνεται.  Με αφορμή όλα αυτά η χώρα θα οδηγηθεί στην κοινωνία απόλυτης παρακολούθησης των συναλλαγών και όχι μόνο.  Μάλιστα, στον σχεδιασμό της κυβέρνησης είναι όσοι εμφανίζουν πληρωμές δαπανών με «πλαστικό» χρήμα άνω του 80% του ετήσιου εισοδήματός τους, θα αποκτούν πρόσθετο αφορολόγητο. Παράλληλα, θα υπάρχει ποινή σε όσους δεν συγκεντρώνουν το απαιτούμενο ποσό αποδείξεων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.  Πρόκειται για φόρο 22% επί της διαφοράς μεταξύ του απαιτούμενου ποσού αποδείξεων και του ποσού των αποδείξεων που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive