Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗ ΧΩΡΑΣ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΠροσέξτε πως λειτουργεί η προπαγάνδα όχι μόνο σήμερα, αλλά πάντα για να  γίνουν πιστευτά από πολλούς ότι επιδιώκει το σύστημα. Όποιος δεν θέλει  να αλλοιωθεί η εθνική ταυτότητα της χώρας είναι ακροδεξιός. Όποιος δεν  θέλει λαθρομετανάστες στη χώρα του είναι φασίστας. Όποιος δεν θέλει  τζαμί είναι εθνικιστής. Όποιος δεν θέλει τα παιδιά του να κολλήσουν   ηπατίτιδα  από τα ανεμβολίαστα παιδιά των λάθρο ή προσφύγων είναι  νεοναζί. Όποιος δεν θέλει να επιβληθεί το ισλάμ στην περιοχή του είναι  χριστιανικό απολίθωμα και αναχρονιστής κλπ. Αυτά τα εξωφρενικά επαναλαμβάνονται συνεχώς από τάχα σημαίνοντες, διανοούμενους  και  ψευτοκουλτουριάριδες του χρεοκοπημένου κράτους...
και την ήδη διεφθαρμένη  και όζουσα <<ελίτ>> της παρακμής.Όμως η πραγματικότητα σαν τις αχτίδες  του Ήλιου θα βρει τρόπο να μπει,  έστω και από τις χαραμάδες και τότε  επέρχεται η κάθαρση συνήθως  με βίαιο πάντα τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive