Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εκατοντάδες χιλιάδες εγκαταλείπουν μαζικά τον τουρκικό Στρατό

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εκατοντάδες χιλιάδες εγκαταλείπουν μαζικά τον τουρκικό Στρατό

Οι λιποταξίες στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν χτυπήσει «κόκκινο» και έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, 

την ώρα που η Τουρκία διεκδικεί ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή για να αναστήσει την οθωμανική αυτοκρατορία. Αυτό αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Milliyet».... Μάλιστα, όπως σημειώνεται, οι λιποταξίες φτάνουν συνολικά στον αριθμό των 600.000!!! Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει πως οι επίσημοι λιποτάκτες είναι 520 χιλιάδες, ενώ υπάρχουν και άλλες 80 χιλιάδες που ήδη έχουν κηρυχτεί ανυπότακτοι, αντιμετωπίζοντας ακόμα και την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Προς αντιμετώπιση του φαινομένου, αποφασίστηκε από την Άγκυρα οι ποινές για τους λιποτάκτες να γίνουν πιο αυστηρές, ενώ η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη.

Όπως σχολιάζουν ειδικοί, παλαιοτέρα υπήρχε επίσης μεγάλο πρόβλημα με τις λιποταξίες.
Τώρα, ωστόσο,  χάριν της υπερφίαλης πολιτικής του Ερντογάν, η οποία προκαλεί όλο και περισσότερες πολεμικές συγκρούσεις, η κατάσταση ξεφεύγει, δημιουργώντας μια πραγματικά προβληματική εικόνα στον στρατό.
Αυτή είναι η τουρκική υπερδύναμη που φοβούνται οι πολιτικές δυνάμεις των Αθηνών;
Αυτό είναι ο τούρκος φαντάρος τον οποίο, για όσους θυμούνται, αποθέωνε η πάλαι ποτέ πρωθυπουργός της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ;
Όπως αντιλαμβάνεστε η διάλυση της Τουρκία λαμβάνει χώρα και απλά ο Ερντογάν προσπαθεί να την καλύψει από τα μάτια του κόσμου.
Για πόσο ακόμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive