Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΟΦΙΑ Η Χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα στη χώρα είναι φυσιολογική. ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το πρώτο χιόνι του χειμώνα μέχρι στιγμής δεν προκάλεσε σοβαρά προβλήματα. Οι κύριοι δρόμοι στη Βουλγαρία είναι βατοί σε χειμερινές συνθήκες, αλλά η συμβουλή είναι να οδηγήσετε σε ένα συνεπές περιβάλλον με την σχετική ταχύτητα. 
Όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία αναφέρουν ότι ήταν έτοιμοι για τον έγκαιρο καθαρισμό και λείανση των δρόμων. Το Χιόνι αναμένεται να σταματήσει σταδιακά σήμερα...

Στην Σόφια , λόγω της βαριές χιονοπτώσεις έκλεισαν τους δρόμους σε καλύβα "Αλέκο" και τοποθετήστε «Χρυσή Γέφυρες" Βίτοσα. Δεν καθαρίζονται σωστά και ορισμένες από τις κύριες λεωφόρους, που απαιτεί από αυτούς να είναι κλειστή για λίγο δήμαρχος της Σόφιας Γιορντάνκα Φαντάκοβα :
Οι εταιρείες θα λειτουργούν όλο το χρόνο. Πριν από λίγο καιρό είχαμε συμφωνήσει να κλείσει για ένα άξονα στιγμή στο "Vitosha" για να περάσει snowplows να καθαρίσει.Προς το παρόν, η κίνηση είναι ήρεμος και να συνεχίσει καθαρισμού. Έχω ανέθεσε μετά τον καθαρισμό των κύριων οδών των μέσων μαζικής μεταφοράς να εισέλθουν και κεντρικούς δρόμους της γειτονιάς, ειδικά όπου υπάρχουν σχολεία και νηπιαγωγεία.
Νωρίτερα σήμερα, αναφέρθηκε ότι πάνω από 100 μηχανήματα χιονιού σε επεξεργασία κατά κερασάκι κύριους δρόμους και περιοχές της Σόφιας . Καθαρίστε διαδρομές σε σταθμούς μετρό, στάσεις λεωφορείων και σταθμούς του μετρό. Οι δημόσιες συγκοινωνίες τρέχει σε όλες τις γραμμές. Είναι περιορίστηκε προσωρινά την κυκλοφορία στο δρόμο Vladaia - Πέρνικ για την απομάκρυνση χιονιού.
Στην περιοχή του Vidin εξακολουθεί να χιονίζει. TIR ανέτρεψε στον κεντρικό δρόμο Ε-79 πριν πόλης Dimovo και μπλοκάρει την κυκλοφορία για ώρες. Έχει σχηματίσει μια στήλη των αυτοκινήτων που περιμένουν, δήλωσε ο Rosen Ιβάνοφ , ο οποίος είναι ένα από τα αυτοκίνητα, λανθάνον από τις 8.00 π.μ.:
Αυτή τη στιγμή, τα πάντα στέκεται ακόμα. Χιόνι ήδη βομβαρδίζουν τα φορτηγά. Μην περάσει ένα εκχιονιστικό, κανένα ίχνος περνά και να καθαρίζονται. Έχει εμποδίσει ολόκληρο το κίνημα, και τα αυτοκίνητα δεν μπορούν καν να περάσει.Οι οδηγοί των οχημάτων μπλοκάρει ο μπροστινός είπε ότι μόνο ένας γερανός μπορεί να κινηθεί.
Σε όλη την περιοχή Παζαρτζίκ χιονίζει. Η χιονοκάλυψη στο τμήμα Ροδόπης της περιοχής έχει συμπληρώσει τα 15 εκατοστά. Επειδή η ρύθμιση χειμώνας είναι περιορισμένη κίνηση των φορτηγών άνω των 10 τόνων στο δρόμο Batak - Dospat και να περάσει Troyan - Karnare .
Τη νύχτα τηλ 112 έλαβε δύο σήματα για λανθάνον φορτηγό στο δρόμο Batak - Dospat και Beljovo -Yundola αλλά και οι ομάδες των αστυνομικών έχουν απαντήσει επί τόπου. Τα φορτηγά κατεβάσει και αποκαταστάθηκε κυκλοφορίας. Όλοι οι δρόμοι στην περιοχή είναι βατός σε χειμερινές συνθήκες.
Μεταξύ 5 και 10 εκατοστά χιόνι που συσσωρεύεται στο Μπλαγκόεβγκραντ . Για να καθαρίσετε το κύριο οδικό δίκτυο και την κυκλοφορία στο χρόνο.
106 μηχανήματα εργάζονται περισσότερο από οκτώ ώρες σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Η επιφάνεια του δρόμου κατεργάζεται με υλικά κατά πάγο και χιόνι-συγκράτησης. Popov περνάει πριν και λιβάδια καθαρίζονται άσφαλτο, ενημερώθηκε από την περιφερειακή διοίκηση δρόμο. Κανονική Μέτριος είναι ο κύριος δρόμος Ε-79, η οποία επίσης υποβάλλεται σε επεξεργασία με αλυσίβα και άμμο.Περιοχές όπου υπάρχει συσσωρευμένο χιόνι, καθαρίζονται με μηχανήματα. Η κίνηση των αυτοκινήτων είναι κοινές στην καθημερινή ζωή, που δεν έχουν εισαχθεί λόγω της κυκλοφορίας καθαρισμού μαρμελάδες χιόνι.
Περιφερειακή κατανομή του οργανισμού δρόμο και το "Τροχαία" έκκληση προς όλους τους οδηγούς Αστυνομία να μην λάβει επικίνδυνες προσπεράσεις λόγω της περίπλοκη κατάσταση και τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου υπάρχει ο καθαρισμός και η θεραπεία του οδοστρώματος.
Στη Βάρνα βροχή υγρό χιόνι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πεζοδρόμιο αντιπαγωτικών επειδή οι θερμοκρασίες είναι θετικές. Το λιμάνι και το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά. Μηχανήματα χειριστεί δρόμους με αλάτι και ασβέστη. Προς το παρόν, ο άνεμος δεν είναι ισχυρή, αλλά κατά μήκος της ακτής έχει δηλώσει κίτρινο κωδικός συναγερμού.

Όλοι οι δρόμοι στην περιοχή του Σμόλιαν είναι βατός σε χειμερινές συνθήκες. 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες - σε αρχείο ήχου με την συνέντευξη με τον Eng. Georgi Zlatev του Οργανισμού "οδικών υποδομών", μεταδίδει το "Πριν από όλα το" στο "Ορίζοντας".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive