Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Άρχισε ο «τυφώνας» Τραμπ-Απελαύνει 3 εκατομ. λαθρομετανάστες με ποινικό μητρώο

Άρχισε ο «τυφώνας» Τραμπ-Απελαύνει 3 εκατομ. λαθρομετανάστες με ποινικό μητρώο

Σε μία πρώτη κίνηση που δείχνει πως είναι πρόθυμος, τουλάχιστον για την ώρα, να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, ο εκλεκτός της Παλαιάς Τάξης στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προχώρησε σήμερα σε μια συνέντευξη στην εκπομπή «60 Minutes», την πρώτη του μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές... κατά την οποία υποσχέθηκε πως «θα απελάσει 2-3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που έχουν ποινικό μητρώο άμεσα».

Πρόσθεσε ακόμη: «Δεν κάνω πίσω στην πρότασή μου για το χτίσιμο τείχους ανάσχεσης λαθρομεταναστών μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού. Θα αρχίσω αμέσως τις απελάσεις των λαθρομεταναστών κακοποιών από αυτή τη χώρα, κυρίως των εκατοντάδων χιλιάδων που απελευθερώθηκαν από τις φυλακές επί των ημερών της κυβέρνησης Ομπάμα - Κλίντον.
Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τους ανθρώπους που είναι εγκληματίες και έχουν ποινικά μητρώα, τα μέλη συμμοριών, τους εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι πιθανότατα ανέρχονται σε δύο εκατομμύρια - θα μπορούσαν να είναι ακόμη και τρία εκατομμύρια – να τους βγάλουμε έξω από το χώρα ή να τους φυλακίσουμε».
Τέλος, διευκρίνισε: «Μόλις τα σύνορα είναι ασφαλή, τότε η Αρχή Μετανάστευσης και Τελωνειακών Υπηρεσιών θα αξιολογήσει την κατάσταση για τους υπόλοιπους παράνομους μετανάστες της χώρας».
Μένει να δούμε αν η Νέα Τάξη δεν προλάβει να χαλάσει τα σχέδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive