Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΑ βροχή αρκεί να φέρει την καταστροφή. Νεκρός βρέθηκε ο 33χρονος Γιώργος Ζουπάνος στη Ζάκυνθο Το σώμα του εντοπίσθηκε 3 χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό του.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρός ο 33χρονος αγνοούμενος στη ΖάκυνθοΤραγικό φινάλε είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 33χρονου Γιώργου Ζουπάνου στη Ζάκυνθο, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από χθες το βράδυ όταν βρέθηκε παγιδευμένος σε ορμητικό χείμαρρο.Το αυτοκίνητο του νεαρού άνδρα είχε βρεθεί νωρίτερα σε χαντάκι της περιοχής...
το οποίο είχε πλημμυρίσει από την δυνατή νεροποντή που πλήττει το νησί.
Για τις ανάγκες των ερευνών έφθασαν στο νησί και άνδρες της ΕΜΑΚ από την Αθήνα, οι οποίοι μαζί με τους άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν το σώμα του άτυχου άνδρα.
alykes-plimires1
Σήμερα το πρωί ο αδελφός του 33χρονου ειδοποιήθηκε ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο του σε πλημμυρισμένο χαντάκι κι έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.
Νεκρός βρέθηκε ο 33χρονος στη Ζάκυνθο
Το νησί αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα λόγω της νεροποντής που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Τα προβλήματα στο νησί καταγράφονται σε περιοχές της πόλης της Ζάκυνθου, αλλά κυρίως στα χωριά Πηγαδάκια, Σκουλικάδο και Τσιλιβή.
ZAK5
Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, ενώ στο χωριό των Αμπελοκήπων χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί μια οικογένεια.
ZAK4ZAK2
Κλειστή παραμένει, έπειτα από απόφαση της τροχαίας Ζακύνθου και της περιφερειακής ενότητας, η εθνική οδός Ζακύνθου - Κερίου στο ύψος των Αμπελοκήπων.



Κατ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive