Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

EΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ο ΦΥΓΑΣ Στέφανος Χίος! (ΦΩΤΟ)

stefanos-xios
Εμφανίστηκε πριν λίγο ο μαχητικός δημοσιογράφος Στέφανος Χίος…Ξαναχτύπησε στο προφίλ του στο facebook ο 5 μέρες φυγάς! Δείτε τι έγραψε ένα λεπτό πριν...

stef

5 σχόλια:

  1. Σωστὸς ὁ Χίος.
    Ὅμως......
    Ὑπάρχει καὶ αὐτὸ τὸ ἄτιμον τὸ "ὅμως"...!
    Τοὺς ἀνατρέψαμε φίλε Στέφανε καὶ τοὺς ἀνατρέπουμε τώρα, χθές!!
    Καὶ λοιπόν;;
    Ποῖος θὰ τοὺς ἀντικαταστήσῃ;;
    Ὁ Κούλης;;
    Μά, καὶ τότε τὰ ἴδια θὲ λέμε.
    Ποῖος;
    Ὑπάρχει μία καὶ μοναδικὴ λῦσις, ὁ Καρατζαφέρης. Μᾶς ἀρέσει δὲν μᾶς ἀρέσει. Μετὰ ἀπὸ αὐτὸν ἡ πολιτικὴ χαβοῦζα διὰ ΠΑΝΤΟΣ!
    Ὁ Καρατζαφέρης τὸν ὁποῖον ἀπαξιώσαμε μὲ ἐμφυτευμένα εἰς τὰ κεφαλάς μας ἀπὸ τὴν Ν.Τ.Π. γελοῖα, ἀνυπόστατα καὶ ΨΕΥΔΗ ἐπιχειρήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xa xa xa xa xa εδώ γελάμε... πόσα σου δίνει για να λες αυτές τις βλακείες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 10:48!!! ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣ ΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;;ΜΠΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ;;;;ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ, ΔΕΣ video ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΠΡΑΚΤΟΡΟΠΡΟΔΟΤΗΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!!!ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ART ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΣΑΝΟ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ, Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΟΑΜΦΙΘΕΑΣ, ΗΛΙΘΙΟΙ!!!"ΘΑΥΜΑΣΤΕ" ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ ΣΑΣ!!! ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ-OFFSHORE-ΙΣΤΑ -ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ-ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΤΑ ΤΟ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΟΠΩΣ: παπατζής, προδότης, κωλοτούμπας, μασόνος, μπούρδας, λαγός συστήματος κ.λ.π. και θα βρεθείτε προ εκπλήξεων....... εκεί θα δείτε τις βρωμιές του!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ρε ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε μη χάνεις τα λόγια σου... αυτό το απαραχαιωμένο γεροντάκι είναι κολλημένο μέχρι θανάτου με τον αεριτζή αφεντικό του... φυσικά και δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει παρά να λιβανίζει πιστεύοντας πως λέγε λέγε κάποιος θα ακούσει... ακόμα δεν πήρε χαμπάρι πως το κούφιο μπαλόνι έχει σκάσει προ πολλού... μάλλον δεν άκουσε τον κρότο... γιατί δεν θέλει να τον ακούσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive