Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Στον… αέρα η αυριανή διάσκεψη του ΣτΕ - Μέλος του δικαστηρίου υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Στον... αέρα η αυριανή διάσκεψη του ΣτΕ -Μέλος του δικαστηρίου υπέστη καρδιακό επεισόδιο
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα …ξημερώσει αύριο στην κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας, καθώς ένα μέλος του δικαστηρίου υπέστη καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύεται ήδη στο νοσοκομείο...
 Ωστόσο έχει ήδη προβλεφθεί η θέση δύο αναπληρωματικών μελών για παν ενδεχόμενο, οι οποίοι, όπως λένε πηγές του ΣτΕ μπορούν να καλύψουν τα όποια κενά δημιουργηθούν.  Ωστόσο, το γεγονός της εμπλοκής ενός ανώτατου δικαστικού σε μία προσωπική ιστορία, η οποία αποκαλύφθηκε μέσω διαρροών e-mails, αλλά και το ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε την διενέργεια πειθαρχικού του ελέγχου, μεσούσης της διαδικασίας, προκαλεί αρνητικό κλίμα που είναι άγνωστο που θα οδηγήσει…Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι δικαστές που ενοχλημένοι μιλούν για την “επιλογή” του χρόνου να δημοσιοποιηθούν τώρα αυτά τα προσωπικά στοιχεία με τις συνομιλίες του δικαστικού λειτουργού με νεαρή σπουδάστρια και υποψήφια της Εθνικής Σχολής Δικαστών, το 2014!
Κάποιοι δεν αποκλείουν να οδηγηθεί η Ολομέλεια σε επ’αόριστον αναβολή και άλλοι την επανασυζήτηση της υπόθεσης στο ακροατήριο… Ένα είναι βέβαιο.. Ότι η αυριανή συζήτηση στο ΣτΕ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τις δύο αντίπαλες πλευρές, όσο και για το ίδιο το ακυρωτικό δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive