Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟ είναι το σχέδιο σιωπηρής εξόντωσης των Ελλήνων

Σχέδιο σιωπηρής εξόντωσης των Ελλήνων
Η Νέα Τάξη επιθυμεί εν καιρώ ειρήνης,  χωρίς μεγάλους πολέμους, την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, προκειμένου λίγοι και ευκολοκυβέρνητοι οι άνθρωποι να ζουν με ένα πιάτο φαΐ μέσα στο… ασφαλές κλουβί που θα προσφέρει ο παγκόσμιος ηγέτης.  Οι υπέρογκοι φόροι και οι συνεχώς αυξανόμενοι τόκοι και πανωτόκια στα δάνεια...
έχουν οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στην αυτοχειρία, φυσικά και στην Ελλάδα, την μισητή χώρα για τους υποχθόνιους σκοταδιστές.   «Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα». Αυτό ανέφερε στο σημείωμα που άφησε πριν πέσει, το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή της Αγυιάς, 45χρονος πατέρας.  Ο αυτόχειρας, που ήταν ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Καρπασίας, στην Εξω Αγυιά.  Το χρέος από δάνειο που είχε πάρει και η αδυναμία του να ανταποκριθεί σε αυτό, τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.  Ήταν το τρίτο συμβάν μέσα σε περίπου 10 ημέρες στην Αχαΐα και προστίθεται στα δεκάδες χιλιάδες περιστατικά.  Σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους στην χώρα που πάντα ήξερε πώς να αντιμετωπίζει τον εχθρό, όταν εκείνος ερχόταν στα ίσια.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!! ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ) ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΙ (ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ) ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ(αν όχι χειρότεροι γιατί στηρίζουν ακόμη αυτό το κάθαρμα, τον ανθέλληνα) ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ!! ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ (οι Ερινύες στην Ελληνική μυθολογία ήταν μυθικές χθόνιες θεότητες που κυνηγούσαν όσους είχαν διαπράξει εγκλήματα κατά της φυσικής και ηθικής τάξης των πραγμάτων)ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ (και σας το εύχομαι παλιόσκυλα) ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ!!ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;;;ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ,ΚΤΗΝΟΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ,ΛΑΜΟΓΙΟ (ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ;;; ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ , ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!! ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive