Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!! Νέα δομή για την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ


(ΦΩΤΟ. ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ)
Στις ψηφοφορίες της προχωρά η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε προηγηθεί η πρόταση του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για οργανωτική ανασύνθεση του κόμματος, με τη συγκρότηση δύο νέων οργάνων, τα οποία όταν θα συνεδριάζουν από κοινού, θα αποτελούν την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.  Τα όργανα αυτά είναι: το 11μελές Πολιτικό Συμβούλιο, με αντικείμενο περισσότερη πολιτική δουλειά και το 16μελές Εκτελεστικό Συμβούλιο, για καθημερινά, οργανωτικά ζητήματα. Και στα δύο αυτά όργανα θα συμμετέχουν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του κόμματος....
 Για το Πολιτικό Συμβούλιο, ο κ. Τσίπρας πρότεινε έντεκα στελέχη (κυρίως υπουργούς), ενώ για το Εκτελεστικό Συμβούλιο δεν έκανε πρόταση επί των ονομάτων. Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών της Κ.Ε που πρότειναν ορισμένα ακόμα ονόματα. Για τα δύο όργανα διεξάγονται τώρα οι ψηφοφορίες, όπως και για τη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive